Stajling dneva: vijola odtenek, ki ga morate imeti

Pastelne barve so od nekdaj del mojega življenja in tudi tokrat ni nič drugače. Še dobro, da toplejša sezona prinaša ogromno takih odtenkov in jaz se jih zelo veselim. Med temi je tudi ta odtenek viola, ki spominja na lavando in glicinijo, dobesedno diši po pomladi in v spomin prikliče cvetenje. Kombinirala sem zelo preprosto bluzo s svojimi najnovejšimi kavbojkami. Zelo so mi všeč visok pas in detajli pri žepih, ki rahlo spominjajo na znamko Chanel (bouclé pač!). Na slikanju mi je delal družbo Nissan Juke, super prikupen avto za ženske, ki se je izkazal idealen za vožnjo po mestu in “off road”. Z veseljem sem raziskovala nove kraje in ugotovila, da je vožnja v njem res top zadeva!

Moj stajling je sledeč: bluza Zara, kavbojke Fracomina (kupljene v Nami), brezrokavnik Twin Set, čevlji Mango, torbica Aldo, prstan z viola kamnom Bronzallure, drugi dvojni prstan Michael Kors.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Darling,

    v času, ko smo vsi v bolj ali manj strogi (samo)izolaciji, so tile tvoji članki več kot dobrodošli. Hvala, ker skrbiš za dobro počutje tudi na tak način. Drugače je pa bluzica prečudovita, tudi sama sem jih nekaj nabavila, pa čeprav zaenkrat še visijo v omari. Tudi to bo minilo, do takrat pa ostanimo močne in neomajne!

    XOXO, Urška

    1. Hvala draga moja. Zelo verjamem, da v času negativnega potrebujemo pozitivno in ne smemo dovoliti, da se zelja pa lepem ustavi. Sicer smo vsi polni dvomov in v tem trenutku moramo biti strpni. Vse bo še dobro! Maham in se kmalu bereva! ❤️❤️❤️

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.