Modne bleščice tega tedna

Tokrat nekoliko več zatišja, pa vendar to še ne pomeni, da modni svet ni v polnem zaletu. Prav nasprotno, pred nami je vroče poletje, ki bo že v naslednjih tednih preplavilo tudi našo domačo omaro. Danes torej poglejmo nekaj zanimivih kampanj tople sezone, katere so te dni požele največ zanimanja:

Še ena od modnih hiš, ki tokrat stavijo na monogram kolekcijo, je Burberry, zanje pa je prvič v vlogi njihovega obraza nastopila Gigi Hadid.

Gigi Hadid za Burberry

Navdušenje nad mlado pevko Billie Eilish je očitno prevzelo vse, tokrat pa se je v vlogi modela znašla tudi v novi kampanji #mycalvins znamke Calvin Klein, poimenovani “I Speak My Truth”.

Billie Eilish za Calvin Klein

Penshoppe združuje svoji dve ambasadorki Kendall Jenner ter Paris Jackson in sicer v novi kampanji z naslovom DenimLab 2019, kjer so seveda v ospredju predvsem novi jeans kosi letošnje tople sezone.

Paris Jackson za Penshoppe

Modna hiša Louis Vuitton v novi kampanji nakita z naslovom B. Blossom združuje kar nekaj znanih obrazov, med drugim tudi Sophie Turner, Indya Moore, Chloe Grace Moretz in Zhong Chu Xi.

Louis Vuitton

Tu je tudi nova, že druga kolekcija izpod rok športne znamke Puma in pevke Selene Gomez, za rdečo nit pa so si v tem primeru izbrali potovanje.

Selena Gomez x Puma
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.