Stajling dneva: nežno roza

Ko sedaj pogledam svoje zadnje stajlinge, ugotavljam, da je resnično veliko kostimov. Naključje, prisežem! No, naključij niti ni, recimo torej, da so mi te kombinacije zelo pri srcu, v pastelnih barvah pa še toliko bolj. Ta serija fotografij mi je še posebej pri srcu, ker je nastala v New Yorku, pred hotelom Lotte Palace, kjer vedno stanujem, in jutro je bilo noro deževno. Med enim in drugim klikom sem opazovala nevesto pod prosojnim dežnikom in celo svatbo ter ljudi, ki niso bili prav veseli oblakov. A jutro se je prelevilo v čudovito popoldne s soncem in vsi smo se takoj počutili bolje. Zdaj v New Yorku vse cveti in sploh ti ni jasno, kako so lahko snežno beli tulipani praktično povsod, a tudi to je čar mesta, ki nikoli ne spi in vedno sanja.

Moj stajling je sledeč: komplet Souvenir, top iz svile Kate l’altra moda, čevlji Guess, torbica Zara, dvojni prstan H&M, roza prstan Kenneth Jay Lane, obroč v laseh H&M, verižica in zapestnica Zlatarna Celje.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Pozdravljeni Lorella.
    Prosila bi za Vaš modni nasvet. Za poroko sem izbrala cipkast oblekico do kolen v nežni pudrasto roza barvi. Ker napoveduje slabo vreme, bom morala dodati še jaknico, blazer ali bolero. Zanima me katero barvo jaknice priporočate da ne bom cela v roza barvi. Potem so tu še uhani, zapestnica.
    Hvala, Milena

  2. Draga Milena, v tem primeru je najbolje, če greste ton na ton, torej naj bo tudi blazer v pudrasti barvi. Najdete ga v Mangu ali H&Mu 🙂 tudi v črtasti različici. Maham…to vreme je res noro, smo vsi več, kot siti.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.