Modne bleščice tega tedna

Trenutne razmere so močno prizadele tudi lepotni in modni svet, pa ne le z zapiranjem prodajaln in salonov, temveč tudi z odpovedovanjem raznoraznih, bolj ali manj poznanih prireditev. Med najbolj zveneči v tem primeru spadata Met Gala in CFDA nagrade, odpovedi pa se bodo nedvomno pridružili še mnogi drugi večeri, revije in podobni dogodki. A hkrati razveseljuje dejstvo, da trendi ostajajo z nami, lepote letošnje pomladi in poletja pa lahko iz dneva v dan spremljamo tudi preko neštetih kampanj.

Met Gala

Modna hiša Salvatore Ferragamo je tokrat v svoje najboljše spomladanske outfite v sklopu nove kampanje odela modele Sinead Bovell, Bonnie Chen, Cuba Tornado Scott ter Gillian Zinser.

Salvatore Ferragamo

Valentino te dni razkriva še drugo plat svoje spomladanske kampanje, poimenovane Le Noir, v kateri blesti Adwoa Aboah.

Valentino

Izredno modna je tudi nova kampanja modnih dodatkov Balmain, kjer glavno vlogo igrata modela Africa Penalver in Tami Williams.

Na prikupnost še vedno stavi znamka Fendi, ki s svojo kampanjo #BaguetteFriendsForever opozarja na spomladanski nabor torbic, s katerimi v povsem svežem sklopu oglasnih fotografij  nastopata Winnie Harlow in Shannon Hamilton.

Fendi

Prodajalna plošč v LA-ju pa je tokratna lokacija spomladanske kampanje Guccijevih korekcijskih in sončnih očal.

Gucci

Super seksi je zagotovo nova obutvena kolekcija linije JLO Jennifer Lopez, ki jo je znana pevka pripravila v sodelovanju z znamko DSW.

JLO Jennifer Lopez x DSW

Chopard tokrat v družbo dragih kamnov vabi tudi luksuzno dišavo, kar dokazuje s svojo novo kampanjo za dišavo Love Chopard, katere obraz je prelepa Giulia Maenza.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.