Stajling dneva: črna in živalski potisk

Drage moje bralke in čudovite ženske,

dolgo sem razmišljala, ali bi nadaljevala z modnimi rubrikami, nasveti in stajlingi ali bi vse začasno prekinila. Ta situacija mi je dala veliko misliti in vem, da nisem edina. Odločila sem se nadaljevati po poti, ki jo že poznate, v upanju, da bo vse hitro minilo. V času, ko smo obkroženi z negativnimi novicami in stresom, je estetika beg iz realnega življenja in pot, ki postane nujno potrebna. Konec koncev je človek narejen za lepe stvari, če nam jih odvzamejo, je to potem smrt na vseh nivojih. To slikanje je nastalo v Grožnjanu, ko sem še lahko prišla do svojega čudovitega mesteca in nikoli si ne bi mislila, da se bo to kdaj spremenilo. Zdi se mi neverjetno, da je zdaj vse zaprto in nisem prepričana ali gre za grde sanje ali za resnico. Vrtim in vrtim vse svoje slike, grem na Pinterest, pogledam poroke, se potapljam v shabby chic svet in molim, da gre vse skupaj mimo. Saj bo.

Za danes sem izbrala živalski potisk zato, ker mi, ko ga oblečem, podari neko mero poguma in samozavesti, ki je vedno dobrodošla. Plisirano krilo ostaja moje najljubše, prav tako visoke pete, čeprav priznam, da sem imela za vogalom superge. In zdaj je pomlad, narava nam je te dni pokazala, kako zna biti čudovita. No, zdaj imamo vsaj čas, da vse to tudi opazimo. Močno vas objemam.

Moj stajling je sledeč: krilo Max Mara, bluza Sister Jane, salonarji SJP (Sarah Jessica Parker), torbica Chloé (via Netaporter), prstani: Roberto Cavalli, YSL, Asos. Špangice v laseh H&M.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

18 komentarjev
  1. Hvala Barbara, saj ne bom, tudi sama mislim, da je treba ohraniti pozitivne stvari, drugače se nam bo res zmešalo. Želim ti lep dan, zunaj je sonce in da, vse bo še dobro…Objem na daljavo xoxo

 1. Draga Lorella :),

  da ti nikdar več ne pade kaj takega na pamet! Stajling dneva, Inspiracija dneva, Ženske 50+, nasveti ob začetku vsakega meseca in še bi lahko naštevala…. to je nekaj, kar se je tako elegantno umestilo v naš vsakdanjik, da nam tega ne moreš vzeti. In tega ne moreš vzeti sebi.

  Iz te situacije se moramo nekaj naučiti. Da ni vse v potrošništvu, da ni vse v zapravljanju denarja. Medosebni oodnosi so tisto, kar šteje, ravnovesje bivanja je tisto, kar šteje, in nenazadnje, naše zdravje je tisto, kar najbolj šteje.

  Začnimo že enkrat poslušati sami sebe in svoje telo, to smo pozabili.

  XOXO

 2. Draga Lorella, tudi jaz sem vesela, da ste se odločili ohraniti ustaljene rubrike. Med vikendom mi kar manjkajo in se veselim ponedeljkov, ko nam spet pišete. Kavica in glitter.si. 🙂 V teh čudnih časih pa nam poleg vseh nasvetov za boljše počutje ponujate pobeg v lepoto mode. Sicer pa : čudovit stajling v čudovitem – tudi meni ljubem – Grožnjanu. Maham *****

   1. To bi me pa nadveselilo. Kdo ve, mogoče se pa res srečava na kakšni čudoviti Grožnjanski uličici. Pocukam za rokav 🙂

 3. Ko sem odprla tvojo spletno stran sem pomislila kako sem hvalezna, da se nisi ustavila ampak nam lajsas te dni s svojimi rubrikami, clanki, fotografijami. Kot receno, ne ustavljaj se, tocno taksno te potrebujemo! Hvala za vse

 4. Pozdravljena, pridružujem se mnenju sokomentatork. Hvaležna, ker nas soočaš z vsem lepem ter nam nudiš pozitivo oz. prijetno druženje s tabo.
  Pohvalen stayling, bluzica pa božanska.
  pozdrav vsem.

 5. Spoŝtovani!
  Vaŝi prispevki so zelo zanimivi, ženstveni in strokovni, poleg tega pa pozitivni in sproščeni. Kar nadaljujte.

 6. Draga Lorella, lepa gesta, da bomo lahko se brale tvoje cudovite zapiseo modi. Sploh v tem tezkem casu, prav dvignejo. In ja, ze nekaj casa sanjam o sprehodu po Groznjanu, v katerem se nisem bila in deluje tako pravljicno.

  Hvala, da si. OBJEM

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.