Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je nekako zaznamoval predvsem vstop v tisti del leta, ko pričnemo vse glasneje razmišljati o božičnih in novoletnih praznikih, hkrati pa je to tudi obdobje, ko se naše misli pričnejo spogledovati s cruise kolekcijami. Tokrat je kampanj za ene in druge kar veliko, med njimi si tokrat poglejmo tiste najodmevnejše.

Izredno zanimivo in nepričakovano sodelovanje se je tokrat spletlo med dvema priznanima modnima hišama Acne Studios ter Mulberry ali bolje rečeno med prijateljema Jonnyjem Johanssonom in Thierryjem Andrettajem, rezultat tega pa je 17 delna kolekcija usnjenih torbic in ostalih dodatkov.

Acne Studios x Mulberry

Pri Diorju se te dni ponašajo z novo kampanjo letošnje jeseni in zime, kjer so v središču pozornosti torbice, seveda v družbi modelov Ruth Bell, Angelababy, Adriane Arjona, Adesuwe Aighewi, Sun Yihan, Anne Nakamura, Wang Likun, Kat Graham, Wanwan Lei, Olympie of Greece, Lineisy Montero, Alishe Nesvat, Evelyn Nagy in Sare Grace Wallerstedt.

Dior

Ogromno znanih modelov (Lindsey Wixson, Alek Wek, Catherine McNeil, Natalia Montero, Cara Taylor, Naki Depass, Cami You-Ten, Jamily Wernke Meurer, Quinn Mora, Remington Williams, Yilan Hua) si je v svoji resort 2020 kampanji privoščil Marc Jacobs, kjer s svojo znamko The Marc Jacobs ostaja zvest pasjim prijateljem.

The Marc Jacobs

Modna hiša Celine predstavlja svojo cruise 2020 kampanjo, posneto v prelepem Saint – Tropezu.

Celine

Cruise 2020 je osrednja tema novega kataloga tudi pri modni hiši Balenciaga, kjer ne manjka barvitosti in razigranosti.

Balenciaga

Tudi Chanel tokrat za svojo resort 2020 kampanjo predlaga izbor kosov v družbi supermodelov, kot so Vittoria Ceretti, Adut Akech, Jing Wen, Anna Ewers, Fran Summers, Kiki Willems ter Kerolyn Soares.

Chanel

Povsem praznično in hkrati zimsko dopustniško vzdušje pa predlaga znamka Polo Ralph Lauren, ki na sneg in v hribe pošilja svojo ambasadorko Taylor Hill, ki se ji pridružujejo še njena sestra McKinley Hill, Herieth Paul, Chunjie Liu, Zoya Loeb in Altyn Simpson.

Prav tako je ta teden praznično pri znamki Coach, kjer se za kampanjo z naslovom Wonder For All tudi niso odrekli nekaterim najbolj zvenečim imenom modne in zabavne industrije, kot so Yara Shahidi, Kate Moss, Megan Thee Stallion ter Fernanda Ly.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.