Stajling dneva: pudrast plašček

Joj, kako mi je ta barva pri srcu! In vsakič, ko se zagledam v svetlih odtenkih, preprosto pomislim, da so jih prav gotovo naredili zame. Svetle barve me vedno spravijo v dobro voljo in zato ta stajling ni izjema. Povrh vsega je bil ravno prav topel in prijeten, sploh plašček iz umetnega krzna, zelo prijazen objem na koži. In navdušili so me tudi salonarji s kvadratno peto ter torbica z obešeno dodatno mini torbico in povem vam, da je ta kombinacija hit sezone. Tako sem se oblekla v ljubljanski Nami in kaj naj dodam, pripravljena sem na hladno vreme!

Moj stajling je sledeč: outfit Kokka, čevlji in torbica Nine West, špangici v laseh Loeffler Randall.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

22 komentarjev
 1. Čudovit outfit! Po vaši zaslugi, Lorella, sem tudi sama “našla” pudrasto barvo, in se v njej odlično počutim. Noro mi je lepa, hvaležna je za kombiniranje in letos je zares veliko oblačil v tej barvi. Tako da hvala

 2. Hvaaaalaaaa,

  Sem pregledala njihovo prodajno spletno stran in nisem našla, pa sem mislila, da sem narobe prebrala.

  Vse lepo,
  Mirjam

  1. Kokka! V Nami imajo res super stvari, izbbor je v zadnjem letu zelo svež in drugačen od ostalih nakupovalnih središč. Včasih imam občutek, da je povsod vse isto…no, tukaj ni. In nujno poglejte še oddelek za perilo! Maham!

 3. Prepričanje ženske o modi in tvoj osebni pogled na svet je fantasticni. Daješ nam občutek lepote ženske, da ne glede na starost smo s pametnim nakupom ženske usopljivo lepe. Deli še naprej tvoje ideje z nami. Prekrasna si.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.