Lanski kos, ki ostaja moden tudi letos

Pravzaprav je takšnih kosov več, vse od kostimov pa do kril iz tila, a ravno usnjene hlače so tisti element naše garderobe, ki ostaja nepogrešljiv vsako hladno sezono. Spremljajo nas že vrsto let, všeč pa so nam verjetno ravno zato, ker se odlično obnesejo tako čez dan kot ob večernih priložnostih, so debelejše in zato tudi udobne in tople, hkrati pa delujejo vse prej kot navaden, casual kos. Prav tako je velik plus njihova vsestranskost, kar pomeni, da se super prilagodijo tako supergam kot petkam, tako pleteninam kot razkošni bluzi, tako denim jakni kot dolgemu damskemu plašču.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Letošnjo jesen in zimo se vračajo predvsem nekoliko širši, retro kroji, kjer je obvezen visok, poudarjen pas, ki lepo oblikuje našo postavo. Glede na to, da večina smernic tokrat diši po preteklih 90., se ne gre čuditi dejstvu, da je slednji stil dirigiral tudi model usnjenih hlač. Modne so tako tiste nekoliko ožje okoli gležnja, kot tudi tiste v ravnem ali celo zvončastem kroju. Med barvami priporočam predvsem črno in rjavo, lahko tudi temno modro, temno zeleno ali rdečo, medtem ko si zraven omislimo veliko pletenin, morda tanjši puli in blazer ali celo boho bluzo in dolg, usnjen trenč.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Poleg retro usnjenih hlač se med trende vračajo tudi tiste super tesne, kot smo jih nosile tri leta nazaj, z dodatki zadrg, gumbov in poudarjenih žepov. Med obutvijo se osredotočimo na bele superge, bulerje oziroma grobe gležnjarje ali še najraje škornje, morda tiste ohlapne ali kar tiste v kavbojskem modelu.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.