Modne ideje, kako nositi kardigan

Jesen je tu v pravi luči, saj listje počasi že spreminja barve, temperature pa so vedno bližje tistim zimskim. Verjamem, da se je v tem času spremenila tudi vaša garderoba. Pletenine so tista zelo priljubljena izbira, ki poskrbi za udobje pa tudi lep videz. Med najbolj zaželenimi so kardigani, ki pravzaprav nikoli ne gredo iz mode, le njihova priljubljenost niha. In te lahko nosimo na različne načine, eden najbolj zaželenih je z denim hlačami. Če si omislite denim hlače z visokim pasom, posezite po krajšem kardiganu, v nasprotnem primeru pa daljšem. Ta se zelo lepo ujame s športnimi copati in ostalimi športnimi dodatki, a nekatere bolj elegantne modne kombinacije so zelo lepe tudi s petami.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Matchy-matchy trend je na sploh to mrzlo sezono zelo IN. Zato ni nič čudnega, da je prisoten tudi med pleteninami in nič drugače ni pri izbiri kardigana. Omislite si pleten top v barvi kardigana. Lahko pa greste korak naprej in si omislite celoten matchy outfit od glave do pet, kot je to na primer storila Hailey Baldwin Bieber.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Blogerka Camila Coelho je svoj matchy slog nadgradila še s krilom in v tej kombinaciji očarala. To je še en način, kako nositi kardigan; s krilom ali obleko. Če boste izbrale daljši kardigan, vam priporočamo, da raje izberete daljšo obleko ali krilo. V primeru izbora crop kardigana pa naj bo dolžina krajša. Prav zanimiva je tudi kombinacija slip on svilene obleke in pletenega kardigana, saj se zelo nasprotna materiala dopolnjujeta.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.