Čudovite obleke z dolgimi rokavi

To je njihov čas in hkrati je čas, da damo vsaj malo na stran kavbojke ter si privoščimo nekaj veliko bolj ženstvenega. Obleke z dolgimi rokavi so dobra rešitev zato, ker jih lahko nosimo samostojno ali z dolgo pletenino. Načeloma gre za modele iz jerseyja, ki so torej zelo mehki in telesu prijazni. Tu in tam najdemo usnjene različice (ker je usnje velik trend letošnje jeseni) in pa obleke iz pletenin, na katere je treba paziti, saj se znajo raztegniti in tako izgubiti prvotno obliko.

& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
Mango

Prepasane, z visokim ovratnikom, z gumbi, na karo vzorec ali črne in ognjeno rdeče, saj je rdeče res veliko. Modelov je na pretek, vsekakor bi si privoščila prepasano, ker lepo stoji in poskrbi, da so vse obline ravno prav poudarjene, kar velja tudi za ženske, ki niso prav vitke. Glede dolžine bi stavila na midi, je najbolj hvaležna in tudi nosljiva, hkrati vam omogoča, da tovrstno obleko nosite s škornji, nizkimi balerinkami ali petami. Tudi superge znajo biti zanimiva izbira, morda s podplatom, da niste ravno na tleh (že zaradi hladu je dobro, da nosimo vsaj malo podplata).

Mango
Mango
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti

Nekatere spominjajo na jutranjo haljo, kar je dejansko tudi njihov namen: takšne morajo biti! Igrajte se z rokavi, ki so lahko rahlo krajši ali napihnjeni in stisnjeni na zapestju. Tudi hrbet zna biti zanimiv in pustiti prosto pot domišljiji. Če so vam všeč krajše obleke, tudi prav, lahko jih nosite z debelejšimi nogavicami; stavite na mat modele ali na rebraste in volnene, ki so zelo lepi in aktualni, a žal le v primeru vitkih nog. Če je obleka enobarvna, si lahko omislite tudi čipkaste hlačne nogavice. Da vse skupaj zdramatizirate, obujte nizek čevelj.

Massimo Dutti
Massimo Dutti
H&M
H&M

Možnosti je res ogromno in te obleke so hvaležne tudi zato, ker jih lahko vzamemo povsod. No, res je, zdaj ravno ne potujemo, a prej ali slej uredimo tudi to, mar ne?

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Obleke z dolgimi rokavi so tako prakticne in elegantne. Imam jih res veliko. Pride jo prav v tem hitrem tempu zivljenja. Obozujem jih. Dober izbor

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.