Modne jesenske kombinacije z blazerjem

Blazer brez dvoma spada med klasične kose oblačil, ki zares nikoli ne gredo iz mode. Priporočam vam, da investirate v nakup tega in da imate v svojih omarah več kot le en blazer. V poštev pridejo različne barve, kroji pa tudi materiali, ki jih boste lahko nosile za različne priložnosti. Klasičen črni blazer bi morala imeti čisto vsaka ženska, saj ga lahko kombiniramo na sto in en način; od jeansa pa do bolj elegantnih oprav. Takoj za tem je bež ali bel blazer, ki ima podobno funkcijo kot črni. Nato bi morale imeti še enega statement, bodisi naj bo ta v intenzivnem odtenku, živahnem vzorcu ali pa posebnega kroja. Ta vas bo rešil, ko si boste želele izstopati in popestriti čisto navadna oblačila, kot je črna oblekica ali pa druge basic oprave.

vir: Instagram
vir: Instagram
Maggie Marilyn

To jesen pa bomo nosile blazer na tri različne načine. Prvi kot obleko, torej v igri je daljši blazer v želenem enobarvnem odtenku; kot sem prej omenila – za dolgotrajno rabo naj bo ta v nevtralnem odtenku. Blazer obleko nosite na visoke pete in če želite poudariti vašo obliko postave uporabite pas ali pa torbico okoli pasu, ki naredi iluzijo peščene ure. Druga trendi kombinacija je matchy-matchy look, ki smo ga vzljubile že lani. Blazer nosite z spodnjim delom v enakem odtenku, to so lahko kratke ali pa dolge hlače. Poseben moment imajo to jesen matchy-matchy kompleti z blazerjem v živahnih barvah od roza, modre, rumene do zelene. In tretja kombinacija, ki jo bomo veliko videle to mrzlo sezono, je karo blazer in jeans hlače. Ta je idealna za vsak dan, ko si želite biti udobni in modni, za popolno kombinacijo izberite enobarvno srajco ali pa enostaven top. Za piko na I naj poskrbijo modni dodatki kot so lepi športni copati, ali pa opazna torbica.

vir: Instagram
vir: Instagram
vir: Instagram
Gabriela Hearst
vir: Instagram
vir: Instagram
Michael Kors

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.