Vstopamo v čas ogrinjal

Kljub topli jeseni noči postajajo vse hladnejše, zato je prav zdaj idealen čas za nekatere najbolj izpostavljene trende ta hip. Mednje sodijo tudi ogrinjala, tista velika, volnena, ki delujejo kot topla, udobna odeja. Gre za vrhnji kos, ki ga pravzaprav redno srečujemo vsako prehodno obdobje, njegova popularnost pa ostaja predvsem zahvaljujoč uporabnosti in prilagodljivosti. Letošnjo hladno sezono zato prihajajo vseh krojev, barv in stilov, vse od tistih najbolj etno pa do povsem prefinjenih, za v službo ali celo na večerjo. Tokrat bomo našle pravega tudi zase, v to ne dvomim.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V svojo kolekcijo letošnje hladne sezone so ogrinjala kot pomemben vrhnji kos zato vključile tudi največje modne hiše, kot so Giorgio Armani, Stella McCartney, Alexander McQueen, Gucci, Etro in mnoge druge. Tu so enobarvne različice v peščenih odtenkih, tiste v karo vzorcih, pa tudi v patchwork in cvetličnih verzijah. To je zagotovo must have kos sezone, ki ga bomo hvaležno nosile poleg mnogih dnevnih stajling zgodb, v katerih se bodo za piko na i skoraj vedno pojavili tudi srednje široki pasovi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Osebno so mi všeč predvsem bolj dodelani kroji, z definiranim, poudarjenim pasom, kar celotnemu looku vedno doda bolj ženstveno figuro. A vendar verjamem, da je tokrat mogoče ogromno narediti tudi s povsem ohlapnimi modeli, ki delujejo skoraj kot babičina volnena odeja z resicami, bistvo pa se skriva predvsem v pravih kombinacijah, kjer glavno vlogo seveda igrajo modni dodatki te hladne sezone.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

3 komentarji
  1. Ta ogrinjala res delujejo zelo lepo. Sem bolj za klasiko v eno, ali dvobarvni različici. Četrta in peta slika sta TOP <3.
    Hvala za članek 🙂

    1. Hvala Tamara, tudi meni osebno so bolj všečni enobarvni primerki, ali vsaj v kakih nežnejših tonih, katere je tudi lažje kombinirati.
      Lep vikend 😉

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.