Modni in lepotni izbor igralke Phoebe Dynevor

Najnovejša IT modna ikona je Phoebe Dynevor, ki jo najbolj poznamo v vlogi Daphne Bridgerton v Netflix seriji Bridgerton. Phoebe, ki je hčerka angleške igralke Sally in scenarista Tima Dynevorja ima že kar nekaj filmov na svojem rezimeju. V seriji Bridgerton si lahko igralko ogledate v serijah Younger in Snatch. Petindvajsetletnica je krasila strani vseh bolj prestižnih revij, kot so Vogue, Grazie, Glamour in še bi lahko naštevali.

vir: Glamour
vir: Grazia
vir: Vogue

Phoebe je v enem izmed intervjujev povedala, da je kot majhna deklica sanjala o poklicu modne oblikovalke na področju oblek za poroko. Moda jo še vedno zanima in njena modna izbira je lepa, a udobna. Najraje poseže po oblekah midi ali maxi dolžine in te največkrat krasijo vzorčki, kot so rože. Za piko na i poskrbijo visoke pete ter minimalističen nakit. Zelo rada obleče tudi pajac, v omari ima že veliko zbirko le-teh v črni in temno modri barvi, za vsak dan pa najraje obleče pajac znamke AlexaChung ter ga kombinira s športnimi copati.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Pri izbiri make-upa se drži načela več je manj, v centru pozornosti je njena svetla in brezhibna polt, le redko poudari oči in ustnice so vedno v nude barvi. Urejene obrvi pa so tiste, ki poskrbijo za urejen videz. Med pričeskami pa je igralka preizkusila že številne barve, kot oranžno, rdečo, naravno blond pa vse do rjave. Phoebe je kameleonka tudi na tem področju in o njej ter njeni modni izbiri bomo še veliko slišali.

vir; Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.