Modno čudovite tudi avgusta

Moda nam v letošnjem poletju ponuja veliko dodatkov in trendov. Ker je izbira pestra, je seveda tako, da moramo vsaj malo vedeti, kaj želimo. Pri določenih letih je kar dobro poznati ne le trende, temveč tudi svoje telo in izbrati kose, ki poudarjajo lepoto našega telesa ter so v skladu s tem, kar smo. Poletje bo trajalo še dober mesec, zato upam, da si boste vzele dovolj časa za čudovite kose, ki vam jih danes predlagam. So 100 % poletni in iskreno mislim, da jih boste nosile tudi v prihodnji sezoni. In, no, imam vas na sumu, da jih tako ali drugače že imate.

Pomembni rokavi

Napihnjeni in zelo romantični. V resnici so ramena tista, ki najbolj pridejo do izraza, hkrati se veliko vrti okoli rokavov. Bluze in obleke že skoraj morajo imeti takšen detajl in tudi ve boste z njimi zelo zadovoljne.

 

Vir: Pinterest

Enodelne kopalke

Trendi pravijo, da so top izbira. A če pogledam mimo trendov, ki lahko marsikdaj zgrešijo, je tako, da so enodelne kopalke zelo primerne za življenje na plaži in vse tiste trenutke, ko si želite biti preprosto lepe.

Vir: Pinterest

Kratke hlače

O njih sem pred kratkim pisala: niso le lepe in uporabne, temveč tudi zelo pametna odločitev za takrat, ko je zunaj vroče. Super nadomestilo za krilo, pomembno je le, da izberete pravo dolžino. A to prav gotovo znate.

Vir: Pinterest

Poletni sandali

Nizki in usnjeni. Osebno menim, da so zelo praktični in lepi, tudi z dolgimi oblekami, hlačami, krajšimi kosi, skratka vedno. Izbrala bi prav naravno barvo usnja, morda tudi belo ali zlato. S tem se lahko vedno poigrate in seveda gre za sandale, ki trajajo kar dolgo, če jih vsaj malo negujete.

Vir: Pinterest

Udobne oblike hlač

Mehke in nikakor ne oprijete. Baggy stil ne pristaja vsem ženskam, a vseeno mislim, da obstaja pot med zelo ohlapno in ravno prav ohlapno. Najdite torej model, ki vam pristaja, in to je tisti, v katerem je zadnjica še vedno lepa in privlačna. Torej nujno poglejte tudi zadnjo plat.

 

Vir: Pinterest

Rože in pike

V tem trenutku sem za polka dot. No, v resnici sem vedno za polka dot, saj so pike večne in izredno elegantne. Navdušujejo me zato, ker prav vedno znajo poudariti žensko lepoto in to je tudi poslanstvo mode. Rože pa so že nekaj časa v trendu in z njimi prav gotovo ne boste zgrešile!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.