Moj jesenski make-up v barvah

Kako sem vesela, ko lahko ustvarim kakšen nov make-up! In kakšno srečo imamo ženske, da imamo na voljo toliko različnih produktov, da lahko na popoln način izrazimo svojo kreativnost! Jesen prinaša barve, tople, globoke in zelo mamljive, tudi na področju ličil je jasna želja po opaznosti. Novo rojstvo torej, v nas in na našem obrazu, vedno s pomočjo dobrih produktov, ki znajo poudariti lepoto. Poigrala sem se z izdelki, ki sem jih našla v dm-u in navdušilo me je prav vse, predvsem njihova ekskluzivna znamka Eveline, ki ponuja res top stvari … Imela bi vse, a tukaj je moj današnji izbor za make-up, ki vam ga predstavljam.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Uporabila sem naslednje izdelke:

 1. Puder Healty Mix – BOURJOIS PARIS. Kakšno presenečenje, predvsem glede ravnovesja med ceno in kakovostjo, res super in top barva! Končno!
 2. Rouge Velvet Ink – BOURJOIS PARIS (odtenek: Beige Seller in Rouge a levres)
 3. My Power Volume maskara – DEBORAH
 4. Professional Eyeshadow Palette – EVELINE COSMETICS. Odtenki: Essential Rose, čudovita, must have paleta in barve so zelo intenzivne!
 5. Feel The Blush – EVELINE COSMETICS (odtenek: Peony)
 6. Precise Brush Liner – EVELINE COSMETICS

Ne vem, zakaj, ampak ta make-up prav diši po optimizmu in lepi prihodnosti. Morda si boste mislile, da časi niso ravno optimistični in da, imate prav, ampak vedno je najbolj pomembno to, kar je v nas. Zase vedno rečem, da v sebi nosim barve in mislim, da se to vidi na različnih področjih. Čeprav me vedno mažejo odlične vizažistke, imam rada barvanje in ustvarjanje, zato sem bila tudi tokrat toliko bolj navdušena. Ko pridem do lepega rezultata, no, sem kar ponosna!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

In kot običajno nas znajo v DM-u zelo lepo razvajati. Tokrat imate ugodnost ob nakupu ličil: 20-kratne točke na ličila prejmete ob nakupu ličil nad 20 EUR ter ob predložitvi kartice active beauty. Obenem ob nakupu ličil nad 20 EUR prejmete darilo: čopič za nanos ličil 3 v 1.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Povem vam: običajno znajo imeti tovrstni čopiči kakšno šibko točko, v smislu, da je eden ok in dva nista ali obratno. V tem primeru pa gre res za vrhunski izdelek, ki ga imate lahko tudi v torbici in se ne bo umazal, saj je v zelo priročni plastični škatlici, ki ga zaščiti.

 • Kabuki čopič: za učinkovit nanos mineralnih pudrov, pudrov v kamnu, rdečil za lica in bronzerjev.
 • Gobica: za enakomeren nanos tekočih ali kremnih podlag in korektorjev.
 • Poševno prirezan čopič: za nanos in zabrisovanje gelov in senčil za obrvi in oči.
Foto: Zen

Skratka, še en razlog več za nakup ličil. Kampanja »jesenski« Dnevi lepote poteka od 27. 10. do 23. 11. 2020.

PS: več o tem make-up najdete na mojem Instagramu, kjer sem objavila cel tutorial 🙂

 

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev
 1. Pozdravljena,
  Vem, da je izven konteksta vendar prosim za informacijo o pasmi kužka, ki bolj, kot je cotkan ne more bit.
  lp Irena

 2. čudovita je, jaz sem se zaljubila v kodrastega bišončka in ga čakam…Hvala za vse zapise, misli, ki jih delite z nami tako pogrešam kulturo mode pri nas, ko gledam ženske, ki pozabljajo nase sem žalostna, tako malo je potrebno, da izstopimo iz te sive naveličanosti vsega in opozorimo nase…

  1. Draga Irena, se strinjam…mislim hkrati, da potrebujemo majhne korake za velike dosezke. In zacnimo pri sebi, ker vse bo dobro. Objem ❤️

 3. Lorela, hvala za dobre nasvete. Vse zabelezila. Samo cakam, da ponovno odprejo trgovine, ker so moje steklenicke ze kar prazne in policka klice po nabavi. Moram priznat, da me je ljubka Beatrice cisto prevzela.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.