Kako nositi superge po 40. letu

Kljub temu, da verjamem, da superge niso prav velika modna dilema, je okoli njih kar nekaj vprašanj in nekatera so priromala tudi do mene. Pred mnogimi leti je bilo tako, da so bili športni copati primerni samo za mlado žensko in jih prav gotovo poslovne ženske niso nosile. No, saj so v petah tudi zdaj, a ne vedno, so izjeme in prav te izjeme so, resnici na ljubo, zelo prijetne. Obožujem način, kako ženske vseh starosti nosijo superge in najbolj izvirne rešitve ter kombinacije nastanejo prav pri starejših, ki imajo že svoj stil in ga tudi obvladajo. Tukaj pa so moji nasveti.

Vir: Pinterest

Poskusite z dolgim krilom ali obleko

Ta kombinacija je vedno uspešna zato, ker išče kontraste. Krilo je ženstveno, superge niso, rezultat pa odličen. Če je krilo plisirano, toliko bolje in zelo pazite na nogavice.

Platforme ne smejo biti preveč visoke

S platformami je vedno tako: lahko so zelo lepe in koristne ali pregrobe. Tiste preveč visoke in grobe niso primerne za zrelo žensko, saj preprosto popačijo nogo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Superge naj bodo vedno brezmadežne

Čiste in kot bi bile pravkar iz trgovine. Zato morate nujno nabaviti dobro sredstvo za čiščenje gume (sem že enkrat pisala, da je belilo za WC super za ta namen) in da, čuvajte jih.

Poskusite z elegantnim kostimom

Dober kontrast, podobno kot pri krilu. Superge ne smejo biti visoke, kot so denimo Allstarke, lahko imajo malo podplata in če so usnjene, je toliko bolje.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Superge in široke kavbojke

Še ena dobra kombinacija, ki zna podaljšati nogo. V tem primeru morajo biti kavbojke dovolj dolge in superge dovolj visoke, da jih ravno zaznamo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

12 komentarjev
  1. Superge so zakon. Krasni nasveti, hvala.
    V moji omari so bele, črne, zlate, srebrne z visokim podplatom ali nizkim.
    Lorella, prosim za barve superg, ki so letos in..
    Hvala, lp na Obalo

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.