Poročne obleke malo drugače

Z zanimanjem sem si ogledala trende na področju poročnih oblek za naslednje leto. Zaznala sem predvsem dva različna trenda: na eni strani so super glamurozne, bleščeče in seksi poročne obleke, ki mejijo z večernimi in so prav gotovo prava paša za oči. Na drugi najdemo tiste najbolj klasične, sofisticirane, gladke in šik, ki jih lahko nevesta shrani za vekomaj in kasneje podari svoji hčerki. Malo v stilu Meghan Markle, če se razumemo. Ker pa nihče prav dobro ne ve, kako bo s porokami v letu 2021, je tukaj tudi malo drugačen trend, ki ponuja zelo posebne in sveže kreacije, morda ne ravno za vsako nevesto, a vseeno sem si jih z veseljem ogledala.

Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Pronovias

Gladke linije, pomembni ovratniki, naborki in pa slip dress, ki dejansko spominja na vintage spalno srajco. Na eni strani je mehkoba svile, na drugi so zelo kompaktni materiali, ki na prvi pogled delujejo malo bolj strogo, a jih omehčajo nesimetrični izrezi, pentlje in napihnjeni rokavi. Nekaj prostora je tudi za mini poročne obleke in hlačne kostime, vedno super šik ter ne mišljeni le za starejšo nevesto. Zanimiv trend so ovratniki, ki jih lahko kar dodamo, kot bi bila obleka neke vrste srajca, ki jo obogatimo ne le z nakitom, temveč tudi z ovratnikom.

Pronovias
Pronovias
Pronovias
Pronovias
Pronovias
Pronovias
Pronovias
Pronovias
Roland Mouret
Roland Mouret
Roland Mouret

Bela je na prestolu. Snežna, čista, brezmadežna in brez kompromisov. Tokrat ni prostora za pastelne odtenke, ki pa so lahko mišljeni za družice, vendar naj bi bila nevesta zelo klasična in prav gotovo tudi glavna, edina akterka poročnega filma. Ne vem zakaj, a imam občutek, da so vse nove poročne obleke nekoliko manj romantične in bolj mišljene za žensko bojevnico, zelo na svojem mestu in zelo samozavestno. Kar najbrž kar nekaj pove o časih, ki še pridejo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.