Barva hibiskusa za nove pramene

Saj vem, saj vem, zdaj si boste mislile, da nisem dovolj pogumna. In seveda nisem, imate prav! Na področju las sem super mega tradicionalistka in zelo težko odstopam od klasike. S svojo rjavo barvo se dobro počutim, imam pa čudovito hčerko, ki je nora na barve in ko je slišala, da imajo pri Moroccanoil hibiskus masko, je bila takoj prva na fronti. Sofia ima zelo svetle konice, zato se je ta barva res dobro prijela. In naj vas ne skrbi, nekaj pranj in gre vse dol, a v bistvu je prav ljubka za malo spremembe, ki jo morda zdaj celo potrebujemo, sploh zato, ker lahko te maske uporabljamo tudi same doma. Jaz imam rjavo :-), saj vem, brez komentarja, prosim.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Tako se je Boris v salonu Hairspa v Ljubljani lotil Sofiinih las. Ulovili smo prav zadnji trenutek, saj so nas potem ponovno presenetili z zaprtjem. A nič zato, barva je uspela in maska je šla z nama domov, zato pričakujem še kakšen nov podvig,  najbrž v kratkem. Hibiskus je še najbliže barvi ciklame, nisem pa vedela, da gre za zelo močno barvo, ki jo uporabljajo tudi za terapije. Z vizualizacijo te barve zdravijo izčrpanost, glavobol, kronično utrujenost, aritimijo, pekočo zgago, izgubo spomina, težave, povezane z dihalnim sistemom in menopavzo. Zanimivo, kajne? Torej barva, ki ima svoj značaj, kot moja hčerka, ki jo zna tudi nositi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Po maski so lasje zelo mehki in svetleči, saj gre za produkt, ki odlično nahrani in neguje lase. Po poletju je to kar dobro, zato se lahko tudi same odločite za kaj podobnega; maske najdete tukaj in seveda jih je več, od roza do modre, od rjave do blond. Super so tudi zato, ker prikrijejo bele lase in so torej idealne za narastke, ki se obetajo. Saj se razumemo, kajne? Povrh vsega je Moroccanoil sinonim za odlične produkte, ki ne razočarajo. Morda odštejete kakšen evro več, a nakup bo vreden do zadnjega centa.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Zelo nama je bil všeč tudi kodralnik, ki je pri Moroccanoil novost. Hitro in učinkovito naredi kodre, ki pa ne izgledajo umetno, prej bi rekla, da so zelo mehki in naravni, tako kot nam je všeč. Najslabše je, ko si naredimo kodre, ki izgledajo tako vintage, da tudi same dobimo deset let več, kar ni ravno ok. Kodralniki nove generacije so sicer zelo dobri, ta pa nas je še posebej navdušil; kodralnik najdete tukaj. Všeč mi je tudi to, da se po teh maskah lasje res zelo lesketajo in imajo prav poseben vonj. Če poznate izdelke, potem veste, da so vrhunski tudi v tem smislu. Kaj naj dodam? Kot bi rekla Sofia, si moram tudi sama naslednjič privoščiti vsaj pramen v modri barvi … Obljubim, da pred penzijo odkljukam vse dolgove.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
 1. Pramene … – za pusta 🙂
  Kodralnik ….. točno takšnega sem imela ko sem bila stara 20. Imenovali pa smo ga “figaro” 🙂
  Kasneje ga je uporabljala tudi moja Živa. 😉

  Sofia je simpatična deklica in prameni, ter skodrani lasje ji lepo pristojijo

 2. Kako luštna gospodična z zelo lepo novo frizuro! Joj, kako občudujem frizerje, moškega spola, da so takšni umetniki pri ženskih pričeskah. Zelo rada opazujem njihovo striženje in si želim, da bi tudi mene kdaj ostrigel moški.
  Tudi jaz uporabljam to masko, rjavo in zahvala gre tebi, ker si nam predstavila to znamko. Res je vredna vsakega eura. Fino pri maskah je to, da se sčasoma sperejo in ni večje škode, če smo falile pri barvi in nam ni všeč.
  Tudi jaz sem tradicionalna rjavolaska, z občasnimi spremembami barve, samo v obliki maske in je tako še najbolj prav in lepo na mojih laseh.
  Lepa, lepa!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.