Moj make-up z rdečimi bleščicami

Danes sem se odločila za predstavitev malo drugačnega make-upa, ki je bil pravzaprav pravi izziv. Kot veste, so mi bleščice všeč in jih rada uporabljam, želela pa sem poskusiti rdeče bleščice in tudi rdeč svinčnik za oči, saj me je zanimalo, kakšen bi bil rezultat. V letošnjem poletju so, na področju make-upa, svinčniki na samem vrhu. Poleg klasičnih modrih in zelenih so tukaj tudi nekoliko manj tradicionalne barve, od oranžne do rdeče, od vijolične do živo rumene.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Za današnji make-up sem uporabila naslednje produkte, vse iz DM-a:

  • Max Factor Miracle second skin, tekoča podlaga 
  • L’oreal Paris False lash Bambi, maskara extra black
  • Svinčnik za oči L’Oreal Le liner signiture
  • Maybelline Brow, ultra slim svinčnik za obrvi
  • L’oreal Rouge signtaure, gloss za ustnice
  • Make up Revolution PRO, paleta senčil: New neutral luxe shadow palette
  • Bronzer Deborah 24 ore št.1
  • Eveline cosmetics OH! My Lips Lips maximizer

Ko sem vam nazadnje predstavila make-up s svojimi DM izdelki, sem izpostavila oba odtenka pudra Max Factor Miracle second skin. Ostajam zvesta in navdušena ter bi rada dodala, da gre za tekočo podlago, ki jo sama uporabljam za oddaje na televiziji in se mi zdi vrhunska!  Prav tako mi je zelo všeč Make up Revolution PRO, paleta senčil, ki jo najdete le v DM-u. Osredotočila sem se na naslednje barve: Party, Golden, For real in Hidden (za spodnji del veke). Za osvetlitev vsega pa sem uporabila odtenek Neutral.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Nasvet #1

Sama sem uporabila najprej puder in se potem lotila vek, a le zato, ker sem želela imeti lepe fotografije. Če se boste lotile tega make-upa, vam svetujem, da naredite najprej veke in čisto na koncu dodate puder. Razlog je preprost: bleščice se razsipavajo po obrazu in jih je potem težko odstraniti, sploh zato, ker so rdeče in zelo vidne.

Nasvet #2

Vedno začnite s primerjem za veke in barve nanesite nujno z mokrim čopičem. To je super sploh za bleščice, ker se držijo čopiča in manj padajo po obrazu. Zaradi primerja se tudi odlično zalepijo na veki. Pazite na zunanje kotičke, tukaj je skoraj nujno, da dodate barvo brez bleščic zato, da dobite lepo obliko senčila in kotičke rahlo potegnete navzgor. Malo več mladosti ne škodi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Nasvet #3

Da pridejo oči še bolj do izraza, vedno potrebujete belo barvo. Lahko je senca ali zelo svetel puder v prahu. S čopičem namažite oko tik pod obrvmi tako, da tudi te pridejo bolj do izraza. Ne pozabite na notranje kotičke, ki morajo biti nujno svetli.

Nasvet #4

Rdeč svinčnik je šel dobesedno povsod! V notranji spodnji veki, pod spodnjo veko in tudi nad veko ter se je res dobro zlil z ostalimi barvami. Svinčnik je zelo obstojen že zato, ker je nekoliko bolj masten, na takšen način torej poskrbite, da bo tudi barvica na vekah dlje zdržala. Za boljši učinek naj bo svinčnik vedno zadnja stvar, ki jo nanesete na oči.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Nasvet #5

Pri tem make-upu so oči zelo poudarjene in izrazite, zato nisem želela nobenega svinčnika ali obrob na ustnicah, zdelo bi se mi preveč. Poleg moje zdaj že ljube osnove Eveline cosmetics OH! My Lips Lips maximizer, ki poskrbi, da postanejo ustnice rahlo nabrekle, sem nanesla nekaj glossa v rdeči barvi, a kar s prstom. Tako so robovi zabrisani in učinek je veliko bolj naraven.

Selfie 🙂

Z rezultatom sem bila zelo zadovoljna in pomislila sem, da naslednjič ponovim, a ne le za potrebo fotoaparata, temveč za kakšen lep, poletni večer v še lepši restavraciji.

 

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.