Modne bleščice tega tedna

Pomladi počasi mahamo v slovo in čas je za nekatere najlepše napovedi letošnjega poletja. Tudi pretekli teden je zato minil v znamenju novosti vroče sezone, vse več pa je tudi tistih, ki že predstavljajo svojo vizijo naslednje jeseni ali celo zime. Tu je torej tokratni izbor modnih in lepotnih novičk, ki so ujele naše oko:

Vse glasnejša postajajo opozarjanja na prepotrebne spremembe na področju klasičnega načina predstavitev novih kolekcij, posledica tega pa je tudi čedalje večje število modnih hiš, ki so se odločile zavreči ustaljene okvirje tednov mode ter poskrbele za revije oziroma predstavitev v povsem lastni režiji, med njimi tudi Michael Kors, Gucci, Giorgio Armani, Alexander Wang in drugi.

Michael Kors

Po treh letih se je z mesta kreativne vodje modne hiše Givenchy poslovila Claire Waight Keller, nadomestil pa jo bo oblikovalec Matthew Williams.

Matthew Williams

Riccardo Tisci na čelu modne hiše Burberry tokrat predstavlja novo, pre-fall kolekcijo, kjer sta pred fotografski objektiv stopili zapeljiva Irina Shayk in Reece Nelson.

Burberry

Novosti predlaga tudi Balmain, in sicer tako za moške kot za ženske je tu kolekcija Resort 2021.

Balmain

Znamka Vince ostaja večno elegantna, kar dokazuje tudi njihova zadnja novost, katalog kolekcije Cruise 2021.

Vince

Svoj katalog kolekcije Cruise 2021 pa ta teden predstavlja tudi Ulla Johnson, kjer lahko najdemo čudovit nabor kar 35 stajling zgodb.

Ulla Johnson

Ogromno prefinjenosti bomo znova našli tudi pri modni hiši Max Mara, kjer sta za njihovo spomladansko-poletno kampanjo pozirala Caroline Trentini in Matteo Ferri.

Max Mara

Vroče postaja tudi pri znamki Tommy Hilfiger, kjer so tokrat objavili poletno obarvane fotografije z nekaterimi najboljšimi modeli kopalk, sandalov in ostalih dodatkov.

Tommy Hilfiger

Cara Delevingne se te dni vrača v vlogi Diorjeve ambasadorke, kjer v novi kampanji “Lucky Charms” znova predstavlja nove kose nakita 2020.

Dior

Nenazadnje pa je tu še hiša Chanel, tokrat z letošnjo kampanjo linije Hydra Beauty, v kateri sta nastopili ljubki Yoon Yang Bae in Lily Stewart.

Chanel
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.