Stajling dneva: romantično krilo

Drage bralke in super ženske, kako ste?

Dejansko me zanima, ali ste dobro, in srčno upam, da je pred nami neverjetno lep teden, z lepim vremenom, lepimi ljudmi in lepimi mislimi. Skoraj ne morem verjeti, da smo že proti koncu junija in tu in tam se ujamem še vedno ustavljeno v času karantene, kot bi mi zmanjkala dva meseca in se s tem ne znam sprijazniti. Poznate občutek? Najbrž nisem edina. Pa vendar … Imela sem čudovit vikend in sem še vedno mnenja, da vse dobro pride in da bo toliko radostnih trenutkov za vse nas, da bomo kar pokale po šivih. Od veselja. Močen objem in uživajte ponedeljek.

Romantično krilo je kos, ki ga preprosto moram imeti in hkrati tudi kos, ki poskrbi za lepo poletje. Širše krojeno, z rožami in po svoje primerno za kakšno zelo elegantno priložnost. Vendar pozor, vse je odvisno od tega, kaj bom obula: v visokih petah bo podoba sofisticirana, v nizkih pa zelo vsakdanja. Všeč mi je bil detajl pentlje na bluzi in skladne barve; v tej kombinaciji sem “zelo jaz” in ostajam zvesta svojemu slogu.

Moj stil je sledeč: krilo in bluza ChicWish, torbica Chloé, salonarji Guess, prstana Monica Vinader, zapestnici Bronzallure in Zlatarna Celje.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Pozdravljena Lorella!
    Tudi meni je nekdo “ukradel” nekaj mesecev. Se pa veselim mesecev, ki so pred nami, poletja, ki naj kar traja tja do konca oktobra! ☺
    Uživajmo, in se imejmo lepo!
    Lepo bodi in zelo si lepa!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.