Moj roza make-up za vsak dan

Med top barvami letošnjega poletja je tudi roza. Pravzaprav bi lahko rekla, da je roza kar na prestolu, kot barva feminizna, moči in nežnosti hkrati, revolucije in ženstvenosti. Vse kaže, da se tokrat strinjamo vse: roza nas polepša, zato je kar dobro, če si jo privoščimo v smislu oblačil in make-upa. Danes se bomo  osredotočili na ličila, saj mislim, da lahko s pomočjo roza barve ustvarimo prav čudovito simfonijo. In če malo pogledate po parfumerijah, boste hitro ugotovile, da je ta odtenek preplavil vse pripomočke: šminke, senčila, rdečila za lička, lake za nohte. Najbrž bi se našlo še kaj, a zdi se mi, da je že to dovolj.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Za svoj make-up sem izbrala različne odtenke roza barve, ki sem jih nabavila v prodajalni Müller. Tukaj namreč vedno najdem vse, kar potrebujem za svoj izgled in tudi najnovejše trende; med temi je nedvomno linija Makeup Factory, ki me že od samega začetka navdušuje s profesionalnimi izdelki in linijami, ki nikoli ne razočarajo. Drznila sem sem si dopolniti videz celo z roza maskaro, ki pa sem jo aplicirala čez črno, zato so le konice trepalnic nekoliko svetlejše in gre za efekt, ki je opazen predvsem na dnevni svetlobi. Da so bile oči še bolj poudarjene, sem uporabila moder svinčnik, na ustnicah pa sem se poigrala kar s tremi različnimi šminkami. Najbolj intenzivne barve šmink so namreč mat, vendar ne maram preveč njihovega suhega učinka, zato sem vse skupaj omehčala z glosom.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Za top pogled in lepe obrvi je seveda poskrbljeno; zdi se mi ključnega pomena, da so obrvi lepo oblikovane in poudarjene, kot je treba. Nadaljevala sem torej svojo naravno linijo in jih obarvala s senčilom za obrvi v rjavem odtenku. Navdušila sta me tudi Chanelov puder in pa roza barva za lička, ker delujeta ravno prav intenzivno in sveže. Za roza make-up, ki ga vidite na slikah, pa sem uporabila produkte, ki jih najdete v prodajalnah Müller ter na njihovi spletni strani www.mueller.si.

Foto: Zen

Poskusite tudi ve: Guerlain Meteorites Base, Chanel Les Beiges N50, Chanel Joues Contraste fard 330 rose petillant, Makeup Factory eye brow powder, Lancome Monsieur Big mascara, YSL Vinyl Couture mascara I’m the madness, Makeup Factory Sensitive Eye Shadow Base natural, Lancome ombre Hypnose Stylo 29, YSL Tatouage Couture Matte Stain 3 rose ink, Makeup Factory Color Intuition lip balm rosy shades, The Balm Meet Matt(e) Hughes chivalrous.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.