Moja nova barva las

Ok, saj vem, ni nova, je samo sveža, a zame so vsi podvigi, ki se zgodijo na področju las, pač tvegani. Zanima me: ali je še kakšna izmed vas, ki ne mara spremembe pri pričeski? Če samo pomislim, da moram postriči špice, mi gre na jok. Za fru fru potrebujem steklenico vina, da se opogumim (še dobro, da ne pijem alkohola), če pa bi mi kdo predlagal, da postanem svetlolasa, bi najbrž padla v nezavest. Ampak Sanja me je pobožala po duši, tako kot vedno, ko sem v Salonu Hair Spa v Ljubljani. Na koncu lahko le rečem, da mi je urejeno in naravno všeč. Za ostalo pa, kdo ve, morda se na stara leta in pred penzijo opogumim.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
    1. Je prav ista ista, kot originalna, ni temnejša, morda tako izgleda na kameri. Številka 6 že celo življenje 🙂 Lep vikend!

  1. Očitno smo ljudje različni: jaz prav uživam da je vedno malo drugačen odtenek barve, ne ekstremno. Pri dolžini sem pa že malce občutljiva.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.