Stajling dneva: dolga čipkasta obleka

Vem, da ni za vsak dan, pa vendar … Zdaj že veste, kako je pri meni, nekatere stvari so preprosto ljubezen na prvi pogled in se jim ne morem upreti. Ta obleka je prav gotovo del te zgodbe, bila mi je všeč že v trgovini Pentlja by Goga, in sicer toliko, da so mi kar povedali, da so jo preimenovali v Lorellino obleko, ker so vedeli, da bo šla z mano domov. In tako je tudi bilo. Nora! Malo diši po poročni kreaciji, a spet ne preveč, imam pa nedvomno srečo, ker se znajdem sredi večerov, ki zahtevajo prav dolge obleke, zato vem, da jo bom tudi nosila. Danes pa je nastala pravljična zgodba, ki je ne bi spremenila niti za vejico, obarvana v pudraste odtenke in s tisto srečo v očeh, ki jo imaš takrat, ko so stvari na svojem mestu. No, tukaj so bile.

Moj stajling je sledeč: obleka Prik, blazer H&M, salonarji Bata, torbica Patrizia pepe, zapestnica Kate Spade, prstana Oasis.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev
  1. Temu se reče popolnost 🙂
    Pudrasta je res vaša barva, nad katero ste navdušili tudi mene 🙂
    Upam, da bo veliko priložnosti, ko jo boste lahko oblekli.

    Čudovit dan vam želim,
    Ester

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.