Moje tri kombinacije z jesenskimi škornji

Letos jih je ogromno in če ste v iskanju prave obutve za čas, ki prihaja, no, potem so to škornji. Tokrat imajo več oblik, lahko so zelo visoki in iz semiša, morda nizki in nagubani, kavbojski, usnjeni, črni in klasično rjavi, lahko pa tudi v jesenskih barvah. Če pa se boste potepale po trgovinah v iskanju novega, boste opazile predvsem dva trenda:

  • zelo grobi podplati in
  • zelo svetla bež barva.

Tako lahko torej strnemo novosti te sezone. Seveda ostajajo nepogrešljivi bulerji in povsem lepi škornji z vezalkami, ki znajo trajati več sezon. Danes sem za vas v Massu izbrala tri modele, ki so mi bili še posebej všeč in jih po svoje tudi kombinirala.

1# Rjavi škornji na vezalke

Nekoliko bolj posebni prav zaradi barve so postali kos, ki ga moramo imeti. In ne samo to: odlično jih kombiniramo z usnjenimi dodatki. Sama sem jih spojila z volnenimi hlačami na karo vzorec in mehko pletenino. Gre prav gotovo za model, ki nas varuje pred zimo, a nas vseeno na eleganten način popelje do hladnejše sezone.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

2# Črni bulerji

Res so klasika in prav zanimivo je gledati, kako gredo povsod. Mislim, da sem jih lani kombinirala s krilom iz tila za odličen kontrast, letos stavim na usnjene hlače. Kaj naj rečem, imela sem nekoliko bolj rokerski dan! Bulerji so vedno dober nakup, saj se iz sezone v sezono ponavljajo in vedno ostajajo aktualni.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

3# Svetli škornji

No, ti so mi najbolj pri srcu, seveda zaradi odtenka. Vem, da so nedvomno bolj občutljivi, sploh zaradi semiša, a naredijo lepo nogo in zaključijo celoto. Nosimo jih lahko s svetlimi barvami, prav tako s črno ali rjavo, v bistvu nimajo meja. In super se mi zdi, če jih kombiniramo denimo s podobnimi dodatki, v smislu šala, kape in rokavice. Tres chic!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Še več modelov najdete v Mass prodajalnah ter na njihovi spletni strani.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Pozdravljeni, zelo lepi nasveti. Zelo so mi všeč gležnarji številka 2. Na spletni strani jih nisem našla. Bi lahko prosila za povezavo? Hvala.

    1. Draga Ana, zal ne morem pomagat, nimam povezave. Vzela sem jih v trgovini, sem prepricana, da jih bo prodajalka nasla! Maham in lep vecer ❤️

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.