Vroče ta hip: jeans krilo

Nimate prav veliko časa, pravzaprav morate kar pohiteti. Jeans krilo je od nekdaj zelo zanimiv kos ženske garderobe, hkrati pa ga skoraj ne uspemo nositi. Težava je v tem, da je v poletnih dneh pretežko, pozimi potrebujemo nogavice, vmesnih sezon skoraj ni več. A prav zdaj, v tem trenutku, dokončno zapuščamo poletje in tukaj je jesen. Če vas prav zelo ne zebe, si lahko jeans krilo omislite še vedno brez nogavic, morda v kombinaciji z zelo toplo, volneno jopo ali usnjeno jakno. Jeans krilo ima seveda različne dolžine, najbolj nosljivo je midi, a tudi mini, za nekoliko manj žensk, doživlja svoj trenutek.

Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty

Temno ali svetlo? To je večno vprašanje, ki nima konkretnega odgovora. Podobno kot za kavbojke velja, da je svetlo bolj poletno in temno bolj zimsko, čeprav ni nujno tako. Pomembno je, da je pravega kroja, dovolj dolgo, morda z gumbi v sprednjem delu in visoko v pasu. Mora biti udobno, tako kot hlače, in ga seveda nosimo z nizkimi čevlji. Mokasini, balerinke, bulerji pridejo prav, če pa si želite malo več, lahko poskusite s petami: salonar nikoli ne škodi, kajne?

Foto: Getty
Foto: Getty

V tej zgodbi imajo tudi kratke nogavičke svojo vlogo. Če so vam denimo všeč mokasinke, potem je to dobra kombinacija, pa še zeblo vas ne bo! Ker pa se temperature hitro nižajo, je treba kar pohiteti.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.