Moji najljubši pudrasti čevlji

Saj vem, vsaka druga si bo zdaj mislila: “No, povej kaj novega”, ampak drage moje, ne morem. Pudrasto imam v genih, verjetno imam barvno napako ali kaj podobnega, saj me ta, ko odprem omaro, zadene kot vlak, že zdavnaj je nadomestila črno in vedno poskrbi za tisto sofisticirano nežnost ter eleganco, ki je pri drugih odtenkih resnično ne najdem. Ob bok pudrasti gre zame le slonokoščena in spet smo tam: na pol poročna barva, ki pa se očitno zelo sklada z dušo. Pudrasti čevlji podaljšajo nogo in so nujno zlo v vseh sezonah; poleti zato, ker smo zagorele in poudarjajo lepo, temnejšo polt, pozimi pa zato, ker podaljšajo nogo in so zelo, zelo elegantni, predvsem pa lahkotnejši od črnih. Težko bi zdaj rekla, da morate v omari imeti ta ali tisti par, denimo visoke in nizke pete, ker pri meni ni tako. Kar je pudrasto in kožno, mi je všeč, zato tega ni nikoli dovolj: visoke, srednje in nizke pete, špičasti salonarji, balerinke, športni copati in poletni natikači, vse je obvezno in sploh to poletje prinaša veliko pudrastih modelov, med katerimi so tudi tisti z dvignjenim podplatom, na prvi pogled morda “težki”, v resnici pa zelo nosljivi s hlačami ali daljšim krilom. Za vas sem izbrala nekaj top modelov, vsi so iz trgovine Class, ki jo najdete v Ljubljani (Kongresni trg 6) in Portorožu (Obala 20a) ter na spletni strani www.modnaobutev.si.

Malo perja ne škodi

Saj veste, jaz sem pač za in ta model je super nosljiv, mehek in puhast kot Beatrice, ki je postala del te modne zgodbe. Všeč mi je kombinacija kovic in perja, pa tudi barve so zelo skladne: bela, pudrasta in zlata. Povrh vsega gre za zelo udoben model.

Foto: Zen
Foto: Zen

Salonarji

Nujni pozimi in tudi poleti jih lahko prav lepo nosimo. Modelov je veliko, sem pa za klasiko, ker ne sme manjkati. Novi predlogi so s paščkom na zadnji strani, tako kot smo jih nosili včasih, v tem primeru je tudi peta rahlo nižja. Semiš zmaguje; vem, je občutljiv, a  v pudrasti barvi je najlepši, kar priznajte!

Foto: Zen
Foto: Zen

Sandali

Jasno je, da so zelo poletni. Določeni modeli so obogateni z zlatimi ali bleščicami ton na ton, drugi so povsem gladki, všeč so mi pete, ker so visoke, a hkrati ne ultra visoke; sicer je res, da sem zelo vajena hoje v visokih petah, zato je zame 8 centimetrov odlična višina. Niso pa vse pete visoke, obstajajo tudi nižje in kvadratne, zato da je korak hiter in varen.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Natikači

Kako se jim upreti? In ta model ni ravno za na plažo, pa ne zaradi bleščic, temveč zaradi kombinacije semiša in satena, ki je originalna in izredno mehka, udobna. Te bi nosila na dolgo krilo iz tila ali na kratke hlače, da se pač opazijo, ker so res mala umetnina in ko jih obuješ, jih težko sezuješ … so super udobni.

Foto: Zen
Foto: Zen

Nizki modeli

No, tukaj bi morali dodati še vse možne balerinke, okrogle in špičaste, natikače, sliponke, pa tudi sandale s super nizko peto in morda o tem kdaj drugič … Za zdaj dva modela: športen copat s čipko in pa natikač v slogu Guccija. Oba sta zelo nosljiva in enostavna za kombiniranje.

Foto: Zen
Foto: Zen

Visok podplat

Ko sem jih prvič videla, sem pomislila, da bo hoja v teh čevljih res zahtevna, a ni tako. Podplat je sicer močen, vendar se dobro drži noge, zato ni večjih težav. Všeč mi je kombinacija različnih materialov in pa saten z velikimi kamni v zgornjem delu. Na nogi je čevelj zelo poseben in opazen, kar je tudi njegov cilj.

Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.