Moji najljubši speti poslovni pričeski

Prav zanimivo, kako lahko čaramo z lasmi. In danes nam je res dano veliko, pa tudi vse je možno, saj potrebujemo samo prave izdelke za nego, malo dobre volje, nekaj domišljije in se čarovnija kar zgodi. Čeprav imam rada spuščene lase, je hkrati tako, da so mi tudi spete pričeske všeč, sploh za v službo ali takrat, ko sem nekoliko bolj elegantno oblečena. In danes je bil prav takšen “kostim” dan, ko si zaželiš nekaj bolj resnega, a hkrati ne preveč, predvsem pa urejenega. Obiskala sem Salon Haispa v Ljubljani in se kot običajno razvajala v objemu izdelkov Moroccanoil ter prepustila spretnim rokam Tine, ki je zame pričarala dve poslovni pričeski.

Foto: Zen

Nizka in ovita banana

Tres chic! V resnici gre za zelo enostavno pričesko, ki z lahkoto nadomešča tradicionalno figo. Sicer mi je tudi figa zelo všeč, a moram reči, da banane nisem že dolgo imela in zato je bil čas, da si privoščim kaj takega. Zelo spominja na vintage modo in bonton, ki ga danes že skoraj ni več, hkrati pa je super nosljiva. Če pogledate postopek na sliki, boste videle, da je pravzaprav zelo enostaven: naprej pri straneh ovijemo dva pramena las, na zadnjem delu ju pritrdimo z majhno špangico, nakar naredimo banano, ki je le rahlo natupirana.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Čop iz več čopov

Tudi ta pričeska mi je noro všeč, ker v bistvu pride do nekega 3D čopa in izgleda, da imaš ogromno las. To je vedno dobro, mar ne? Tina je najprej naredila nekaj majhnih čopov in jih pritrdila s prosojnimi, tankimi elastikami. Potem je vsakega posebej skodrala in na koncu jih je združila v čop, ki izgleda dolg in tudi zelo košat. Ta rezultat mi je bil res zelo všeč, pa tudi nosljiv za različne priložnosti in hkrati zelo mladosten.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Se že veselim novih podvigov in nove Moroccanoil nege, saj je pri njih vedno kaj novega!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Draga Lorella danes v oddaji Dobro jutro si imela krasno pričesko,oblekico pa tudi.Meni pa si bolj všeč s spetimi lasmi.Vedno čakam to vajino sredo z Ano na Dobro jutro.Lep pozdrav iz Maribora.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.