Prispela je Ikeina kolekcija za božič

Če ste ljubiteljice tiste cozy, srčne in tople atmosfere, ki je tako značilna za božič in za pravljične knjige, potem se boste zaljubile tudi v to kolekcijo. Ikea pač zna in Skandinavci ostajajo mojstri na področju lučk, svečk in belih dekoracij. Morda se vam bo zdelo, da je prezgodaj za tovrsten članek in se strinjam, a naj povem, da sem svoje lanske dekoracije nabavila oktobra, ker je bilo na začetku novembra že vse razprodano. Sploh božični kosi so tisti, ki v Ikei gredo za med, zato vam jih danes tudi predstavljam.

Vir: Ikea
Vir: Ikea
Vir: Ikea
Vir: Ikea
Vir: Ikea
Vir: Ikea
Vir: Ikea

Belo in les ostajata na prvem mestu, tu in tam najdemo nekaj rdečega in zlatega in čeprav na sliki ni cimeta, ga jaz že voham … Samo zaprem oči in v roki imam že njihovo škatlo piškotov. Niti ni, da so mi noro všeč, a za božič pač morajo biti, že zato, ker potem diši cela kuhinja! Kolekcija je res polna naravnih inspiracij, saj imajo Švedi zelo radi gozdove in življenje na prostem. V času, ko moramo biti vsi veliko doma, je tako, da postane tudi dom pomembnejši in varen pristan. Božič pa je nasploh čas objemov, družine in peke.

Vir: Ikea
Vir: Ikea
Vir: Ikea
Vir: Ikea
Vir: Ikea
Vir: Ikea
Vir: Ikea

Vidim, da imajo tudi božični papir za darila in tukaj se vedno najdem. Kot strastna zbirateljica pisarniških predmetov, ki jih potem zelo težko delim s svetom, je tako, da me bo Ikea v naslednjih dneh tudi videla! In nujno pade še losos v omaki v njihovi restavraciji.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.