Must have spomladanske jakne pod 30 €

Prijetno februarsko vreme navdušuje in v zraku je že mogoče čutiti, da je pomlad za vogalom. Verjetno ste tudi ve že pomislile, kaj boste nosile to toplo sezono in eden izmed najbolj uporabnih kosov je ravno jakna, saj bo kmalu čas, da pospravimo plašče ter bunde. Upam, da vem izbiranje nove jakne ne dela preveč preglavic, če pa potrebujete še nekaj inspiracije, so tukaj modni kosi pod 30 €. Trendi napovedujejo zanimive silhuete in med temi so tudi jakne s prav posebnim modnim detajlom – pasom. Te navdušujejo v različnih barvnih različicah, a nekako vedno zmagajo nevtralni in zemeljski odtenki.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: H&M, cena: 29,99 €
Vir: Zara, cena: 29,95 €
Vir: Mango, cena: 29,99 €

Za bolj divji pristop k modni izbiri, ki ga brez dvoma ne boste obžalovale, pa so jakne z živalskimi potiski. Te lahko najdete v mnogih različicah, nekako sta najbolj opažena potisk zebre in leoparda. Tovrstne jakne pa lahko najdemo v nevtralnih odtenkih, kot sta na primer črna in bela, pa tudi bolj živahnih barvah, kot je rdeča, v kateri boste zagotovo opažene. Kroj jakne naj bo čim bolj preprost, minimalističen, saj je že potisk sam po sebi statement detajl.

Vir: Pinterest
Vir: H&M, cena: 23,99 €
Vir: Dollskull, cena: 22,70 €
Vir: Asos, cena: 30,00 €

Pa še izbor za vse, ki prisegate na brezčasne modne kose. Letošnjo pomlad in poletje bo ponovno zaželena denim oziroma jeans jakna, ki pravzaprav nikoli ne gre iz mode, le priljubljenost se spreminja glede na sezono. Letos modni strokovnjaki napovedujejo, da bo oversized model tisti, ki nas bo navduševal. Med odtenki s klasično modro ne morete zgrešiti, poseben moment pa bo imela tudi izredno svetla, skoraj bela jakna ter črna, ki je zelo vsestranska. To lahko nosite na različne vsakodnevne oprave in verjamem, da vam bo ta služila več sezon.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: H&M, cena: 24,99 €
Vir: Zara, cena: 29,95 €
Vir: Missguided, cena: 23,00 €
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.