Valentinovo malo drugače

Naletela sem na nekaj zelo zanimivih in enostavnih idej na temo, kako praznovati Valentinovo doma. Tako je, morda ni nujno, da gremo v restavracijo, saj tudi doma lahko naredimo veliko, če se malo potrudimo. Seveda potebujemo nekaj roza pripomočkov, a v resnici so kar dobra investicija, ker jih potem ne vržemo v koš, temveč bodo prišli prav tudi naslednje leto. Če vas torej zadeva mika, le poglejte, kako doma popestriti praznovanje; in še nekaj: valentinovo je praznik ljubezni, če ste torej samske,a ga lahko praznujete tudi z mamo, prijateljicami ali s svojimi otroci. Ljubezen je pač ljubezen.

Palačinke s sporočilom

Ta ideja mi je noro všeč, saj potrebujemo šablone s črkami in maso za palačinke, ki je zelo enostavna. Tako si lahko omislite katerokoli sporočilo, tudi XOXO ali MARRY ME! za tistega princa, ki mu pač ne potegne … No, kakorkoli že, rezultat je zelo lep in originalen. Okrasite z jagodami ali pravimi rožami.

Vir: Pinterest
Vir: Asos – šablone za piškote s črkami

Roza koktajl ljubezni

Morda je bolj  za prijateljice, čeprav opažam, da je roza barva postala barva za vse in ni nujno povezana le z ženskami. Dober koktajl poboža po duši, če pa povrh vsega tudi lepo izgleda, no, potem ste na konju. Ta na sliki je sestavljen tako:

  • šampanjec po vaši izbiri
  • roza limonada
  • liker Chambord
  • limonina lupina za okras
Vir: Pinterest

Valentinovo darilo kar na krožniku

Če se odločite, da boste praznovale doma, je vseeno tako, da morate kakšno malenkost pač nabaviti. In lepo je, če je darilo kar na krožniku, preden začnete z večerjo. Lahko je v škatlici, zavito ali si pač omislite kakšen drugi način. Zraven sodi roža, nujno potrebna za ta čudovit praznik.

Vir: Pinterest

Vaflji in ostalo na roza krožnikih

V resnici mora biti roza barva vodilna. Zdaj pa boste prav gotovo pripomnile, da je valentinovo bolj povezano z rdečo in res je, a kar zadeva dodatke, pribor in stvari, ki jih imamo na mizi, je roza že zdavnaj nadomestila rdečo. Torej nabavite roza krožnike in sklede in v njih servirajte hrano. Vaflji so super sodobna odločitev za tiste, ki ne pečete: so hitro narejeni, vedno dobri in zelo lepi.

Vir: Pinterest

Lepo praznujte!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.