Na kakšne hlače stavijo modne navdušenke to pomlad

Modni strokovnjaki pravijo, da naj to sezono pospravimo skinny, oprijete hlače in raje oblečemo hlače širokega kroja. Te so v večini kombinacij elegantne, spominjajo na take, ki smo jih običajno vajeni v matchy-matchy kombinaciji z blazerjem. Med barvami sta bela in bež idealni za ta letni čas, fashionistke pa se ne branijo zemeljskih tonov, rjava doživlja svoj moment v različnih niansah in seveda pasteli na smejo manjkati.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Verjetno si prostega časa ne predstavljamo brez jeans hlač in te so IN v prav tako širokem kroju. Za lepo poudarjeno postavo poskrbi visok pas, široke hlače pa ob uporabi obutve s peto ali vsaj platformo ustvarijo iluzijo daljših nog. Pri takšni kombinaciji le pazite, da bo pas lepo poudarjen, bolj oprijeti zgornji modni kosi lepo uravnajo videz.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Najožji del trupa pa lahko poudarite tudi z usnjenim pasom, saj ta modni dodatek prihaja ponovno v modo ne le iz funkcionalnega, temveč tudi estetskega vidika. Pri dolžini bodite pozorne, da vam hlače niso predolge, priljubljena pa je tudi krajša dolžina nad gležnjem, ki jo rade nosijo tudi mlajše generacije. Vendar lahko hitro skrajša izgled nog, zato so dobra izbira salonarji z visoko peto.

vir: Zara
vir: Mango
vir: H&M
vir: Na-kd
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.