Stajling dneva: balerinke za vsak dan

Drage bralke in neverjetne bojevnice,

Ne vem, če ste se morda v tem času vprašale, zakaj se nam dogaja vse to in zakaj smo že tako dolgo potopljene v morju negotovosti, ki zdaj že jemlje sapo. Dnevno prejemam klice prijateljic, ki me obupano sprašujejo za odgovore in potrebujejo samo eno: da jih nekdo pomiri. Iz dneva v dan se zdi, da dno še ni tako blizu, in ravno takrat, ko smo bili prepričani, da smo se ga že pošteno dotaknili, se odpre novo brezno, ki nas potegne še nižje. Moja želja je, da bi zdržale in se morda nekoliko manj spraševale, kdaj bo konec vsega, vmes bi se potrudile živeti čim bolj lahkotno. Prepričana sem, da bomo po koncu epidemije ali tega, kar se pač zdaj dogaja, močnejše in morda tudi nekoliko bolj osredotočene nase, kar ni slabo.

Imejte čudovit teden in naj vam nihče ne odvzame nasmeha. Tega ne pozabite.

Saj vem, kako je z balerinkami. Nekatere ženske jih obožujejo, druge niti slučajno in seveda se strinjam, da smo vse lepše in veliko bolj privlačne v petah, ampak balerinke imajo, vsaj v mojih očeh, popolnoma drugačen šarm. So mehke, udobne in po svoje razigrane, nikoli me ne spominjajo na punčke, morda zato, ker so moje vedno z dodatkom kačjega vzorca, čipke, perja in podobno. In tudi te so bile prav ljubezen na prvi pogled; kombinirala sem jih s preprostim twin setom in najljubšimi črnimi hlačami. To je eden izmed mojih najljubših outfitov za vsak dan in tako se res počutim dobro v svoji koži.

Moj stil je sledeč: twin set Intimissimi, hlače Marc Jacbs, balerinke Mass, torbica Tory Burch, zapestnice in prstan Disney Couture, verižica Motivi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.