Naborki na oblačilih so must have

Razgibana mrzla sezona navdušuje vsak dan, tokrat z modnim detajlom, ki je vsem dobro poznan. Naborki kraljujejo med ulično modo in tokrat krasijo različne kose oblačil. Najbolj zaželeni so na različnih topih in to na sto in en način. Velikokrat popestrijo rokave, poleg tega dodajo zanimiv x faktor tudi ovratniku, ki pa je v večini primerov višji, puli ovratnik. Topi z naborki so velikokrat elegantne srajce, ki pristajajo na različne spodnje dele, od preprostih jeans hlač do usnjenega krila. Poleg srajc so tu še pletenine z naborki, ki pridejo v poštev v najbolj mrzlih mesecih, ki še prihajajo. Veliko modnih hiš pa ponuja tudi zunanje kose z naborki, razne jakne in plašče. V mislih imejte le to, da bo en modni kos z naborki, saj je velikokrat preveč naborkov preprosto preveč.

Pinterest
Pinterest
Roksanda, Net-a-Porter
Agent Provocateur

Must have z naborki so tudi obleke, največkrat lahko vidimo dolge, maxi kroje, ki so jih vzljubile fashionistke po celem svetu. Te pa spremljajo velikokrat tudi vzorčki; pikice, priljubljene rože, živalski potiski in karo. Še en trik, kako narediti obleko še bolj vsestransko, je, da to oblečete čez pulover ali drugo pletenino in tako lahko v hipu spremenite celoten izgled. In ravno krila z naborki so IN kombinacija s pleteninami. Za piko na i ne pozabite na visoke škornje ali pa gležnjarje, športne duše pa posezite po športnih copatih. In še zadnji kos z naborki, ki je prav tako zaživel med modnimi smernicami. Tudi na hlačah lahko zasledimo naborke, v obliki hlač na zvonec. Te nosite na preprost top, statement jakno in visoke pete, ki podaljšajo noge. Modni dodatki naj bodo bolj minimalistične narave, majhna clutch torbica, zlat ali srebrn nakit in dobra sončna očala (če je seveda dovolj sonca).

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Needle &Thread, Net-a-Porter
Miu Miu, Net-a-Porter
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.