Naj produkti za sijočo polt

Sijoča in zdrava polt je želja mnogih žensk po vsem svetu. Ta hip je izredno zaželena tudi med lepotnimi trendi, manekenke v večini stavijo na sijaj in mladosten videz ter enakomerno polt. Sam temelj lepe polti pa se skriva v pravi negi in kar nekaj izdelkov nam obljublja čudeže. Po oceni strokovnjakov pa naslednji izdelki zares naredijo razliko in tudi uporabniki se s tem 100 % strinjajo. Na prvem mestu je potrebno poskrbeti za dober piling in ravno nežen piling znamke Drunk Elephant navdušuje. Ta naredi kožo gladko in mehko ter odlično podlago za naslednji korak. Čiščenje kože naj bo učinkovito, a ne preagresivno. Čistilec kože znamke Murad bo vašo kožo očistil in jo prebudil, da ta zares zaživi. Po čiščenju pa ne smemo pozabiti kože navlažiti in je nahraniti. Dior serum, ki je primeren za različne tipe polti, najbolj pa za suho, bo poskrbel za neustavljivo privlačen videz vaše kože in zdrav sijaj.

vir: Pinterest
T.L.C. Sukari Babyfacial
Murad Essential-C Cleanser
‘Capture Totale’ Le Serum

Poleg dobre nege je izbira prave tekoče podlage tista glavna, ki prekrije morebitne nepravilnosti in naredi ten kože bolj enakomeren. Ljubiteljice lahkih podlag boste brez dvoma vzljubile BB kremo znamke Shiseido. Ta je izredno enostavna za nanašanje in koži dovoli, da kljub prekritosti še vedno diha. Če pa si želite več prekrivnosti, preizkusite tekoči puder znamke Dior po imenu Forever Skin Glow. Ta bo popolnoma prekril pigmentacije kože, mozoljčke ter ostale nepravilnosti. Bolj žepu dostopna pa je tekoča podlaga znamke L’Oreal, ki obljublja dobro prektivnost ter seveda zaželen sijaj.

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream
Dior Forever Skin Glow Foundation
L’Oreal Pro-Glow Foundation

Za piko na i ne smete pozabiti tudi na dober highliter oz. osvetljevalec. Če imate radi highliter v prahu, ima MAC široko paleto različnih odtenkov. Tega najlažje nanesete s čopičem, a bodite pozorne, da ga dobro zabrišete. Nekoliko bolj naravni in lažji za nanašanje pa so tekoči. Naj produkt višjega cenovnega razreda je tekoči highliter znamke Armani, nižjega pa Milani.

Mac
Armani A-highlight Professional Liquid Face Highlighter
Milani Strobelight Liquid Highlighter
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.