Še vedno v modi volnene kape

Jaz jih obožujem. Saj vem, pokvarijo pričesko, a nič zato, zdi se mi, da so tako alli drugače nepogrešljive in povrh vsega poskrbijo, da se ne prehladimo. Volnene oziroma beanie kape so tiste, ki spominjajo na otroke, imajo cof in marsikdaj tudi kakšen obrazek medvedka, muce ali zajčka. In ne, niso namenjene mladi generaciji, so prav za nas.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Všeč so mi iz več razlogov, eden glavnih je ta, da tvorijo zelo dobro kombinacijo s plašči. Dolgi plašči so simbol elegance, volnena kapa pa jim vedno doda pravo mero navihanosti in tako je vse skupaj v dobrem ravnovesju. V omari vam svetujem naslednje barve: črno, roza, bež, belo in temno modro. Tudi bordo ima svoj šarm in glede na to, da te kape ne stanejo celo premoženje, je že tako, da si jih lahko privoščimo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Mehke, super udobne (saj so elastične) in mnogokrat celo podložene so lepe v kombinaciji s šalom in rokavicami. Ker se bližajo prazniki, so tudi kos, ki ga lahko marsikdaj podarimo, saj bo vedno prišel prav. Za super dober učinek vam svetujem, da nimate čopa ali spete pričeske, v bistvu je že skoraj nujno, da imate pod pleteno kapo “dobro frizuro”. Vem, sliši se bizarno, a če si želite tistega “Instagram” učinka, si morate omisliti mehke valove ali ravne lase. Zapomnite si, da volnena kapa ni rešitev za tiste dneve, ko imate umazane lase in ne veste, kam z njimi … Pravzaprav nasprotno, saj zna kapa še bolj poudariti to šibko točko.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Če so vam všeč bleščice, potem jo lahko obogatite s kakšno dobro broško ali pentljo, ki je na pleteninah vedno dobrodošla. Jaz sem sicer dodala pentljo plašču, ker sem si zaželela malo več lesketanja v pričakovanju čarobnega decembra.

***Stajling: vse Tom Tailor 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.