Naj se blešči

Dočakali smo najbolj bleščeč teden v letu in čeprav nas bo večina leto 2021 pozdravila kar od doma, pa nikar ne pozabimo nadeti vsaj kanček praznično lesketajočega. Morda res ne bomo nadele dolge, svetlikajoče se večerne obleke (ali pač, konec koncev, zakaj pa ne?!), a vseeno lahko tudi udobnejša oblačila dekoriramo tako, da bodo več kot primerna za odštevanje zadnjih sekund starega leta. In če že ne zaradi veselega pričakovanja novega obdobja, pa bomo najbrž vsi veseli vsaj tega, da za sabo puščamo to čudno in zagotovo nič kaj prijetno leto 2020.

Zabavna ideja so v prvi vrsti glitter pletenine, torej veliki, mehki in udobni puloverji in dolge jope, z dekoracijo bleščečih vezenin in/ali z vtkanimi lesketajočimi se nitmi. In še prikupnejše od tega je zamisel, da Novo leto pričakamo kar v pižami. Seveda naj bo ta ena izmed tistih naših najboljših in najlepših, v lase si lahko pripnemo srbrne in zlate špange, si nadenemo svetleč obroč in za piko na i na veke namažemo najbolj bleščeče senčilo za veke.

Raztegnjene trenirke in ostale športne kose bi v tem primeru raje pustila za naslednji dan, ko nas najbrž po večini čaka le sprehajanje v naravi in lenobno poležavanje pred tv-jem, medtem ko za ta prazničen večer raje posezimo po nekoliko elegnantejših kosih. Ni obvezno, da so to super prefinjena oblačila in da nam v njih v resnici ni ravno najbolj udobno, je pa prav, da v Novo leto vstopimo urejeno in pozitivno ter si na ta način pričaramo vsaj drobec veselja.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.