Tako je Meghan Markle krojila modno usodo 2020

Če me kdo vpraša, ali sem za Kate ali za Meghan, sem vedno v zadregi. Ok, ne maram izbirati in zdi se mi, da sta Meghan in Kate dva različna pola, niti ne toliko kompatibilna, kar me ne čudi, saj gre za ženski z drugačno vizijo in tudi različnim občutkom za modo. Če je bila Kate ponovno razglašena za ikono leta 2020, saj je s svojimi outfiti in izbirami zelo navdušila tudi preko zooma, je Meghan poskrbela za drugačno revolucijo. Vsi vsaj približno poznamo zgodbo princese, ki ni več želela biti princesa, zato je odšla v Ameriko, a nisem prepričana, da smo vsi opazili tudi princesine obleke, ki jih je očitno pustila v stari omari in brez njih odšla v svet.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Meghan je torej izbrala udobnost namesto razkošja, ponovno je zagrabila za svojo staro, a morda še najbolj pristno podobo in postala ameriško dekle. Zelo očiščena garderoba, brez bleščic, čipk in dodatkov, jo je katapultirala na realna tla. Postala je skoraj ena izmed nas in hvaležni smo, da je hladno zlezla v svoje kavbojke in tako svetu dokazala, da so določena pravila morda zastarela, a četudi niso, jim ona ne bo sledila. Verjamem, da je dovolj ponosna, temperamentna in svojeglava zato, da naredi, kot se ji zdi, njena garderoba pa je zelo dober podaljšek njene osebnosti in že same barve povedo vse.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

V letu 2020 nam je Meghan podarila veliko lepega. Pokazala je, da je bela bluza vse, dobro krojen kostim vedno poskrbi za postavo in mala črna (ki je lahko ob priliki tudi temno modra ali bela) ne bo nikoli zgrešena. Lahko dodam, da je veliko dokazala tudi s pomočjo urejene, vendar zelo enostavne pričeske in naravnega make-upa, tako naravnega, da se mnogokrat sprašujem, ali je sploh namazana.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.