Naj se sveti

Res je, naj se to poletje sveti vse okoli nas in na nas, saj so namreč poletni trendi tokrat v ospredje močno potisnili vse bleščeče elemente, ki zagotavljajo glamur prav na vsakem koraku. Zaželene so torej glitter obleke in krila, ki jih nosimo z bazičnimi kosi, kot so recimo bele srajce in T majice, tu so dodatki z metalnim leskom, sploh torbice in retro sandali, pa tudi svetleče se špange, obroči in nakit. A lesk svoje veličine ta hip ne ustavlja tu, saj namreč dosega tudi lepotne smernice, kjer poleg vek, ustnic in ličk žari tudi naše telo, s pomočjo highlighterjev, raznoraznih krem, olj in losjonov za telo.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

V kolikor se o bleščečih elemetnih to sezono še odločate, predlagam, da pobrskate po svoji novoletni garderobi ter na plano morda potegnete krilo ali blazer, ki ga sicer nosite zgolj med zimskimi prazniki. Seveda ne mislim na tiste najdebelejše, pa vendar bodo z nekaj dobrimi kombinacijami in stajling rešitvami tudi ti kosi dobili povsem nov pomen. Kot pika na v tem primeru odlično služijo sicer minimalistično grajeni in izredno retro, a vseeno zelo glitter sandali, ki so jim dodane drobne bleščice, kristali in podobni dekorativni elementi.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

Med ličili ciljajte na barve sončnega zahoda, torej zlato, oranžno in rjavo, pa tudi na barve poletja, torej modro in zeleno z bleščicami. Sicer se naravno obarvane ustnice lahko, sploh ob večerih, bleščijo v razkošnem lip glossu, medtem ko naj osvetljevalec na licih ostane zelo nežen, subtilen. Nenazadnje naj omenim še mini dodatke, kot so sončna očala, špange, obroči in rutke ter seveda nakit, sploh uhani, ki v svetlikajočih se izvedbah v trenutku postanejo pravi statement kos vroče sezone.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.