Spete pričeske Kate Middleton

V naslednjem življenju moram biti nujno frizerka ali vsaj super spretna s pričeskami, saj me to področje zelo fascinira in žalostna resnica je, da nimam talenta. Saj nekako lase tudi spnem, a bolj kot drugo eksperimentiram, in to me spremeni v pionirko, kar ni nujno slabo, ni pa brezhibno. Pred kratkim sem naletela na prispevek o spetih pričeskah Kate Middleton, ki je bila v Ameriki ponovno izpostavljena kot ikona lepote in magične elegance. Tokrat je o njej pisala celo Rachel Zoe, tako da imajo besede tudi svojo težo. Strinjam se, da je Kate vrhunska in treba je priznati, da nima le manekenske postave, temveč tudi bujne lase, ki ji omogočajo prave umetnine.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če ste torej v iskanju dobre ideje za speto pričesko, če so vam všeč fige in obožujete kite, potem vam bo Kate lahko dala kakšno dobro idejo. Četudi ima le čop, se v zadnjem delu vedno zgodi kaj zanimivega. Če je na pomembnem dogodku, potem se na njenem tilniku zgodi prava čarovnija in prav občudujem zvite čope in drobne kite, ki krasijo njeno lepo glavo. Poleg oblek so zdaj tudi spete pričeske postale njen zaščitni znak, podobno kot čevlji pri Melanii. Pač, punce obvladajo, ni kaj (namenoma ne uporabljam dvojine, saj so tukaj tudi druge lepotice, od Meghan do Charlotte Casiraghi, mimo Letizie v Španiji in Ranie iz Jordanije).

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pod klobukom ima Kate veliko domišljije, oziroma njen frizer, ki dokazuje, kako pomembno je imeti urejeno glavo in koliko lahko pravzaprav naredimo z lasmi. Njeni izgledajo prav neukrotljivi, a v dobrem smislu. Veliko jih je, zato si lahko princesa privošči frizure, ki so bogate in dodelane, nas pa navdihujejo za takrat, ko potrebujemo nekaj edinstvenega za posebno priložnost.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Že imate svojo najljubšo?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.