Stajling dneva: midi obleka z rožami

Midi je dolžina, ki po mojem mnenju lepo pristaja vsem ženskam, tako kot obleka, stisnjena v pasu, zelo preprosta in nosljiva ter primerna za vse priložnosti. Ko pogledam v omaro, ugotovim, da imam takih oblek na pretek in jih še kar kupujem. Razlog je zelo enostaven: veliko jih nosim in vedno poskrbijo, da se počutim dobro, ženstveno, urejeno. Ta obleka ima tudi svojo zgodbo, ker sem jo kupila v New Yorku in mi je zato še posebej pri srcu. Če ste kdaj bile v butiku Kate Spade, potem najbrž veste, o čem govorim … Vse izgleda kot iz pravljice, celo roza garderobe, ki so velike kot mini dnevna soba, imajo svoj šarm. Obleka je super seksi v zadnjem delu, saj ima na hrbtu prav posebno odprtino. Povrh vsega ima tudi volančke na rokavih in veliko pentljo na pasu, tako da so v resnici prisotni prav vsi elementi, ki jih pri modi obožujem.

Moj stajling je sledeč: obleka Kate Spade, salonarji Guess, tanka zapestnica Kate Spade, torbica Zara, uhani in prstan Etro, prstan z modrim kamnom Yves Saint Lauren.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev
  1. Uau, kot vedno brezčasna eleganca in stil, po vrhu pa še izjemna pozornost na detajle, vse do eyelinerja! Obožujem ta look

  2. Predlagam, da rubriko “Komentar” kar umaknes, ker tokrat razen vzdihov odobravanja ne bos prebrala nic drugega. Obleka in z njo cel stajling sta tako izjemna, da ni kaj dodati….

    XOXO in avgustovski pozdrav 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.