Stajling dneva: midi obleka z rožami

Midi je dolžina, ki po mojem mnenju lepo pristaja vsem ženskam, tako kot obleka, stisnjena v pasu, zelo preprosta in nosljiva ter primerna za vse priložnosti. Ko pogledam v omaro, ugotovim, da imam takih oblek na pretek in jih še kar kupujem. Razlog je zelo enostaven: veliko jih nosim in vedno poskrbijo, da se počutim dobro, ženstveno, urejeno. Ta obleka ima tudi svojo zgodbo, ker sem jo kupila v New Yorku in mi je zato še posebej pri srcu. Če ste kdaj bile v butiku Kate Spade, potem najbrž veste, o čem govorim … Vse izgleda kot iz pravljice, celo roza garderobe, ki so velike kot mini dnevna soba, imajo svoj šarm. Obleka je super seksi v zadnjem delu, saj ima na hrbtu prav posebno odprtino. Povrh vsega ima tudi volančke na rokavih in veliko pentljo na pasu, tako da so v resnici prisotni prav vsi elementi, ki jih pri modi obožujem.

Moj stajling je sledeč: obleka Kate Spade, salonarji Guess, tanka zapestnica Kate Spade, torbica Zara, uhani in prstan Etro, prstan z modrim kamnom Yves Saint Lauren.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev
  1. Predlagam, da rubriko “Komentar” kar umaknes, ker tokrat razen vzdihov odobravanja ne bos prebrala nic drugega. Obleka in z njo cel stajling sta tako izjemna, da ni kaj dodati….

    XOXO in avgustovski pozdrav 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.