Naj zelena poskrbi za tisto piko na i

Zelena je nedvomno eden izmed odtenkov, ki so prevladovali to vročo sezono, njena priljubljenost pa bo le še rasla v jesenskem in zimskem času. Torej strokovnjaki stavijo na zeleno med oblačili pa tudi modnimi dodatki, ki poskrbijo za popestritev videza. Če si želite lepega, modnega videza vaše oprave, stavite le na en modni kos, kot je na primer zelen top ali spodnji del, hlače ali krilo. Zelena pa naj bo v harmoniji s črno, rjavo ali drugimi nevtralnimi odtenki, zelo lepo se ujame tudi z rumeno ali oranžno.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Med modnimi dodatki pa lahko vnesete nekoliko svežine z obutvijo v zeleni barvi, visoke pete, sandali, športni copati – izbor je res velik. Če si želite tovrstni kos nositi tudi v jesenskem času, vam priporočamo, da posežete po zaprti obutvi. Podobno je s torbicami, ta hip so bolj trendi manjši modeli, a so velikokrat zelo nepraktični. Za vsak dan izberite nekoliko večje, različni oblikovalci ponujajo modele za vsak žep.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Kot že prej omenjeno zeleni modni dodatki se najbolj podajo barvam oprav v nevtralnih barvah, a ne bojte se eksperimentirat z barvami ali pa celo vzorci, ki so pravi modni hit. Ključ do uspeha pri ustvarjanju modne harmonije z zeleno je zagotovo to, da jo skombinirate na pravi način in pustite, da je ta pika na i vašega videza.

vir: Bottega Veneta
vir: Pinterest
vir: Simmi
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.