Stajling dneva: zeleno poletno krilo

Drage bralke in super ženske,

tokrat vam pišem iz hišice na morju in moram reči, da se imam prav dobro. Vedno sem srečna, ko lahko odvržem vse in se po stanovanju ali vrtu sprehajam bosa. V resnici mi nič ne manjka, čeprav to poletje beži noro hitro in včasih imam občutek, da bi moralo trajati vsaj do konca oktobra. Upam, da tudi ve uživate zadnje tedne v avgustu in ste ravno prav razpoložene za nove avanture. Jaz sem in priznam, da je bilo to poletje zelo plodno v smislu idej, želja in projektov, ki so se rodili v moji glavi. Na koncu ne vem, kaj vse se bo zgodilo, a prepričana sem, da bo kot običajno nekaj dobrega.

Imejte lep začetek tedna, ravno prav topel in zanimiv, da vas vsaj za nekaj trenutkov odnese do Lune.

Za stajling dneva sem izbrala čudovito midi krilo, bombažno in v neobičajni zeleni barvi. Priznam, da je bilo moje poletje v slogu rumene in zelene, zraven pa potem vse tiste roza, bele in svetlo modre, ki jih že poznate. Čipka krilu doda piko na i in poskrbi, da je ravno prav prefinjeno. Nosim jo tudi s supergami, kar se mi zdi super, predvsem pa se nič ne mečka, zato mi je prav to krilo delalo družbo med dopustom. Kombinirala sem ga z belo barvo in bluzo, ki me spominja na otok Burano, ker je tam kupljena; povsod so bile čipke in res nisem mogla oditi brez njih.

Moj stajling je sledeč: krilo Chicwish, sandali Aboutyou, bluza ročno delo z otoka Burano, torbica Zara, zapestnice Accessorize, Aboutyou in ročno delo. Verižici Monica Vinader in Rebecca, prstan ročno delo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Čipka, čipka in še enkrat čipka. Nikoli je nimam dovolj. Skratka, večna! Vaše objave pa pravi balzam za dušo in oči.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.