Najbolj IN spete pričeske

Ljubiteljice spetih pričesk, ta članek je posebej za vas. Na vseh večjih modnih revijah prestižnih oblikovalcev so bile spete pričeske must have. Različne, kreativne in primerne za veliko priložnosti, a verjamem, da boste našle vsaj eno, ki jo boste tudi same preizkusile. Prva trendi speta pričeska je nizek, polizan čop. Ta lahko izpade izredno elegantno, sploh za posebne priložnosti – ta je največkrat zlikan in gladek ter z veliko sijaja. Same presodite, kakšna prečka vam najbolj pristaja, nekako najbolj pogosta pa je na sredini glave. Če imate rade volumen, lahko nizek čop tudi nakodrate za učinek bolj gostih in razgibanih las. Elastika naj bo čim manj opazna, v poštev pridejo tudi manjše v barvi vaših las.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Na drugem mestu med najbolj trendi spetimi pričeskami je razmršena figa; ta je lahko na tilniku ali pa čisto na vrhu glave. To si lahko ustvarite na različne načine, skupno pa je to, da ta ni popolna, ampak spominja na figo, s katero ste se pravkar zbudile. K figi lahko dodate tudi kakšen lasni dodatek, kot je obroč ali pa večja španga oziroma elastika. Tistim s krajšimi lasmi priporočam uporabo gobe za lase, ki doda učinek gostejših in daljših las. Romantične duše pa boste vzljubile trend različnih kitk; od ene same večje pa do več manjših. Inspiracije je zares veliko in veliko videov prikazuje, kako lahko jih ustvarimo tudi same doma. Če pa niste najbolj spretne, raje obiščite frizerja, ki vam bo ustvaril zanimiv ter romantičen spet videz. Kite so izredno lepe, ko so goste in bujne, zato uporabite trik zvezdnic pa tudi manekenk na modnih revijah – uporabite lasne podaljške, ki dodajo volumen, gostoto pa tudi učinek daljših las.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.