Vse večja popularnost oblačil z nabranim materialom

Nabranost materiala, imenovana tudi ruching, postaja vse popularnejši detajl, ki je močno podčrtal tako poletne kot tudi jesenske modne smernice. Gre za raztegljiv, elastičen element, ki kosom podarja videz zgubanosti ter s slednjim tako večkrat ustvarja popolnejše linije telesa tam, kjer jih v resnici primanjkuje. Tokratno toplo sezono smo jih lahko našle vsepovsod, od oblek in kril pa vse do topov, trendi pa jim bodo opazno naklonjeni tudi v nadaljevanju hladnejših mesecev. To so nedvomno kosi, ki si jih lahko omisli prav vsaka od nas, saj odlično delujejo skoraj na vseh postavah, večkrat pa ustvarjajo obline tam, kjer jih primanjkuje ter skrivajo tiste odvečne.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ta hip priporočam nakup tovrstnega midi krila, ki ga bomo lahko nosile poleg puloverjev, blazerjev ali povsem navadnega pulija, dobra izbira pa so še vedno topi, predvsem tisti z daljšimi, poudarjenimi rokavi, ki se zelo lepo kombinirajo s kavbojkami oziroma hlačami z visokim pasom. Obleke z nabranim materialom se dobro znajdejo ob vseh priložnostih, pomemben pri tem pa je seveda sam material. V kolikor bo to bombaž, enobarven ali vzorčast, potem je to pravi odgovor na dnevni look, medtem ko so takšne obleke z metalnim leskom ali bleščicami izredno IN za večerno stajling zgodbo, katere navdih so to sezono priljubljena osemdeseta.

Veronica Beard
Isabel Marant
Preen
Dolce & Gabbana
Amina Muaddi

Detajl pa ne manjka niti pri dodatkih, predvsem pri obutvi, kjer je prisoten saten ali til, ter nekoliko manj pri torbicah. Ne glede na kose pa naj bo pozornost usmerjena predvsem h kombinacijam, ki naj ostanejo zmerne, z ruching detajlom na enem kosu, okoli katerega sestavimo preostali look.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.