V Slovenijo končno prispele kašmir trepalnice

LashBox LA Slovenija odpira vrata prvemu salonu za permanentno podaljševanje trepalnic. LashBox LA prihaja iz Los Angelesa in je prva blagovna znamka v Sloveniji na področju podaljševanja trepalnic, ki svojim strankam lahko ponudi Cashmere kolekcijo. Permanentne trepalnice, tanjše od vaših las, le 0,03 mm debeline, ki so tako lahke in mehke, da jih ne boste čutili. Izbirali boste lahko med različnimi tehnikami podaljševanja trepalnic: mega volumnom, ruskim volumnom in podaljševanjem ena na ena. Za dramatičen ali naraven izgled vaših trepalnic obiščite salon LashBox La v Kristalni palači BTC, pritličje.

LashBox LA Slovenija
LashBox LA Slovenija
Trepalnice so tanjše kot lasje z le 0,03 mm debeline. To pa pomeni, da so izredno lahke in ne obtežijo naravnih trepalnic, zato so primerne tudi za dame, ki imajo svoje zelo tanke. In tukaj je nova tehnika permanentnega podaljševanja, ki temelji na posebni razporeditvi podaljšanih trepalnic okoli naravne trepalnice. Ta tehnika se imenuje tudi tehnika cvetličnega šopka in je v celoti razvita pri LashBox LA. Ključnega pomena je, da se podajšane trepalnice zaradi posebnega prijema in namestitve razprejo kot šopek rož okoli naravne trepalnice. To pa pomeni, da je zelo primerno za vse tiste, ki svojih trepalnic nimajo veliko, saj tukaj še en šopek trepalnic pokrije širše področje kot pri ostalih tehnikah. Prav tako se, ko trepalnice izpadejo, ne opazi “luknja” med posameznimi trepalnicami.
LashBox LA Slovenija
LashBox LA Slovenija

LashBox LA obljublja  popolnoma naraven videz ali poln, volumenski videz trepalnic; pri nas bo novembra odprta tudi akademija podaljševanja trepalnic, kjer bodo stilistke za trepalnice naučili vse o novi tehniki, varni uporabi in pomembnosti konstantega izobraževanja. Kot zanimivost naj še dodam, da so pri LashBox La prvi, ki ponujajo “after care” proizvode, kot je denimo Šampon Bubble Lash za umivanje trepalnic, saj je izrednega pomena, da tako kot ostale dele telesa, tudi trepalnice negujemo in skrbimo za njih.

LashBox LA Slovenija

Lydia Dominick, ki je pri LashBoxLA direktorica izobraževanja, pravi, da so trepalnice prihodnost lepotne panoge. Toliko žensk pozablja nase v skrbi za svojo družino, pa je imeti božanske trepalnice ena izmed stvari, zaradi katerih se počutijo lepe – ženske pa postanejo neustavljive, ko se počutijo lepe! Lydiji je v čast, da lahko strankam vsak dan podari tako darilo. Verjame, da so stilistke za podaljševanje trepalnic tiste, ki lahko vplivajo in zlahka polepšajo nekomu dan ali teden. Najpomembneje pa je pomagati drugim ženskam in jim pokloniti občutek, da so lepe in da je to tisto, kar šteje! In za konec še to: na njihovem Facebook in IG profilu trenutno poteka nagradna igra; podarjajo 5 x podaljševanje trepalnic v salonu v Kristalni palači v Ljubljani!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.