Septembrski izziv: Booster za nočno nego obraza Immortelle Reset znamke L’Occitane

September je vedno začetek. Po čudovitem poletju je namreč čas za službo, obveznosti in življenje, kot ga poznamo. In september je tudi eden izmed najlepših mesecev, saj nam ponuja neverjetne barve in hkrati možnost sprejemanja novih odločitev. Tudi koža pričakuje, da jo sedaj negujemo na drugačen način, saj mora počivati po soncu in se hkrati regenerirati. Jaz pa sem sprejela izziv: en mesec bom uporabljala povsem novi booster za nočno nego obraza Immortelle Reset znamke L’Occitane in na koncu meseca poročala o rezultatih na koži. Če je vaš vsakdan stresen in naporen, je prav, da koži pomagate; s pomočjo boosterja pa si ta ponoči odpočije in se prebudi sveža. Prvi rezultati so takoj vidni, saj je že po prvi noči koža nekoliko drugačna. Ali ste sploh vedele, da ljudje danes spijo dve uri manj kot v 60. letih 20. stoletja? Raziskave so pokazale, da je glavna težava žensk utrujena koža, daleč pred gubicami. Torej, draga moje, ne spimo dovolj dolgo!

Foto: Zen
Foto: Zen

Inovativna tekstura seruma poskrbi, da se olje popolnoma vpije v kožo. Formula vsebuje: eterično olje immortelle, znano po svojem pomlajevalnem delovanju, v zlatih kapsulah; izvleček iz majarona, ki kožo pomaga prebuditi, in izvleček iz brazilske kreše, znan po svojem takojšnjem gladilnem delovanju, v prosojnem serumu. Korziška immortelle/suhocvetnica je prav posebna cvetlica, ki nikoli ne oveni. Polja immortelle ostanejo odeta v živo rumeno barvo še dolgo potem, ko se odprejo prvi cvetovi. Njeno ekološko eterično olje je bogato z aktivnimi sestavinami, ki zagotavljajo edinstveno pomlajevalno delovanje. Kolekcijo najbrž poznate, saj je že nekaj časa na voljo v trgovinah L’Occitane in že od samega začetka žanje velik uspeh. Serum Immortelle Reset deluje tako, da kožo resetira in pomaga prebuditi njeno sposobnost obnavljanja.

Foto: Zen
Foto: Zen

Booster obljublja resetirano, popolnoma pomlajeno kožo. Navdušila me je lahka tekstura in zelo prijetem občutek po nanosu: koža je dejansko videti in po občutku bolj gladka, prav žametna. Poročala bom o učinku na manjših gubah (takoj sem preizkusila, kako deluje okrog oči in nič ne peče), zanimajo pa me tudi končni rezutati, saj prve raziskave ponujajo neverjetne številke: po 28 nočeh je tekstura kože 100 % poenotena, koža je na otip čvrstejša, bolj napeta, mladostnejša in nasploh izboljšana. Kot običajno nam L’Occitane ponuja izdelke, ki so primerni tudi za občutljivo kožo, vsekakor pa ne gre pozabiti na učinek vlaženja cele linije Immortelle in še posebej boosterja: po poletju potrebujem prav to.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Veselim se lepotnega izziva, me pa se kmalu beremo z detajlnim poročilom … Naj napovem tudi nagradno igro, ki je res ne smete zamuditi in vam jo predstavim še ta teden!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.