Opazne manikire za različne okuse

Lepotni trendi na področju manikire so za jesen in zimo izredno drzni, opazni in nič kaj dolgočasni. Videze nohtov, ki smo jih lahko videli na rokah manekenk vseh večjih oblikovalcev, lahko uporabimo tudi za vsak dan in tukaj so trendi, s katerimi boste brez dvoma opažene. Prvi so barviti mat nohti, torej površina nohta naj ne bo svetleča. Ta trend zelo lepo pristaja na odtenke lakov, kot so modra, roza ter vsi rjavi zemeljski toni. Nohti so lahko različnih dolžin, vse to je odvisno od oblike vaše dlani in osebne preference. Če vam mat videz ni všeč, je tu drugi trend futurističnih metalnih nohtov. Manikira, obarvana v zlati, srebrni ali bronze barvo, navdušuje ženske po celem svetu. Veliko je tudi barvnih kombinacij z metalnim leskom, ki jih lahko kombinirate s svojim make-upom.

Pinterest
Pinterest

In če bi lahko izpostavli le en odtenek, ki pa je prava klasika v modnem svetu, bi bila to opazna rdeča. Tudi to sezono bo pravi hit med barvito manikiro in če nočete zgrešiti, posezite po rdečem laku za nohte. Poleg rdeče pa so tu odtenki dragih kamnov, na primer smaragdno zelena in modra kot safir. Bogate barve dodajo kanček luksuznega videza vašim rokam ter celotni podobi.

Pinterest
Pinterest

Naslednji trendi na področju manikir pa so izredno ekstravagantni. Poslikava na nohtih je postala pravi must have in s svojimi nohti ste lahko zares kreativne. Nohti so velikokrat okrašeni z različnimi detajli; od bleščic pa do okrasnih kamnov, prisotne pa so tudi manjše bodice v metalnih odtenkih. IN bodo tudi vzorčki, od črt do pik, pa tudi karo pride v poštev. Zanimivi pa so tudi razni napisi, ki smo jih vajeni na majčkah. Poslikani nohti so ponavadi daljši, saj je na ta način več prostora za kretivnost. Pazite le na to, da bodo vaši ekstravagantni nohti okusni in ne ceneni.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.