Najbolj moden barvni duo te hladne sezone

Barve so to hladno sezono zagotovo eden najpomembnejših elementov in čeprav so te pogosto zgolj nevtralnega spektra, nekako nudijo največ elegance in prefinjenosti, ki jo lahko nudita jesensko in zimsko obdobje. Hiter vpogled v barvno paleto poulične mode razkriva, da naziv najpopularnejšega dua pripada rjavi in beli. Gre namreč za kombinacijo, ki čudovito pristoji vsem generacijam in vsem postavam, z njo pa skoraj vedno izžarevamo ženstvenost in toplino, ne glede na sam kroj oziroma izbrano garderobo. To je barvni par, ki nas skoraj nikoli ne bo pustil na cedilu, zato o njiju tudi letos razmišljajmo kot o naložbenih kosih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Vsekakor je look številka ena že večkrat omenjeni maksi plašč v rjavi in beli škornji, ki tokrat veljajo za super trend sezone. V rjavi so izredno modni tudi kostimi, tako hlačni kot s krilom, pod blazer si medtem nadenemo bel, tanjši puli, na nogah pa ponovno pristane bela obutev, vse od škornjev in gležnjarjev, pa do salonarjev in celo superg. Še ena rjavo-bela kombinacija ta hip ostaja rjav kombinezon in beli dodatki, tudi tu pa se več kot odlično znajdejo beli puliji, morda bela bazična srajca ali vsaj bela T majica oziroma svilen slip top.

Loro Piana
Chloe
Chloe
Re/Done

Razmerje rjave in bele ostaja modno tudi pri vseh vrstah kril, sploh tistih v dolžini do kolen, prav tako so jesenski must have kos retro rjave ali bele hlače, na zvonec ali balonastega kroja, ki se jim zelo podajo beli bulerji ali rjavi kavbojski škornji ter debelo pleten puli oziroma pulover. Nenazadnje pa ne spreglejmo niti dolgih oblek, ki se tokrat ponašajo z označbo poglavitnega kosa sezone in poleg temnih, največkrat kar črnih različic ostajajo IN tudi v rjavi, sploh takrat, ko je govora o živalskih vzorcih. In tudi tu je nujna bela obutev, morda še bela torbica in bel šal.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.