Najbolj prefinjen poletni duo

Letošnja vroča sezona zagotovo ni razočarala niti na področju barv in čeprav se slednje večkrat nagibajo k pastelnim in energičnim odtenkom, pa so več kot dobrodošle čisto vsako leto tudi večne barve. Navadno prav slednje nudijo odlično podlago za kombinacije s trendi odtenki, vsekakor pa ne moremo zgrešiti niti takrat, ko jih družimo med seboj. To poletje tako na primer večkrat stavi ravno na črno in belo, pa tudi zlato in srebrno, nude in nasploh vse nevtralne tone. V kolikor bi med njimi izbirali najlepšo kombinacijo, ki bo ženski ponudila kar največ poletne prefinjenosti, potem z lahkoto rečemo, da vsakokrat zmagata ravno bela in zlata.

Instagram
Pinterest
Instagram
Instagram

Gre za duo, ki zagotavlja stilski uspeh. Bela namreč že sama po sebi deluje sveže, lahkotno in čisto, medtem ko zlata v družbi zagorele polti deluje izjemno razkošno in ženstveno. Ko ju združimo, navadno dobimo nekakšno mešanico stila, ki diši po bogatem in čutnem v enem.

Instagram
Instagram
Instagram

Kombinacija bele in zlate tokrat najlepše žari pri raznoraznih kombinezonih, pri kratkih hlačah in crop topih ter nenazadnje celo pri kopalkah in plažni modi nasploh. Skoraj obvezni elementi, ki ta čudovit barvni duo le še poudarijo, so to poletje vsi tisti detajli, ki izhajajo iz naravnih sestavin, torej slama, vrvi, bambus in podobno. Belim, širokim hlačam z visokim pasom in številnim zlatim verižicam torej dodajamo slamnat klobuk in pleteno košaro, mali beli obleki prav tako, medtem ko bo belemu kombinezonu ali blazerju z zlatimi dodatki, kot so gumbi, zadrge in morda veliki uhani, več kot odlično pristajala torbica iz bambusa ali pa pas iz vrvi.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.